自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

禁止訪問

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

sleepycat 發表於 14-1-1 12:29
我又黎一個
88, 68, 06, 16 下一個數字係咩?
L8??

wong2323  係92倒轉呀  發表於 14-1-1 12:50

子爵府

回覆:答對據說智商至少高於130!(轉貼FB)

7-3 7+3

禁止訪問

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

sleepycat 發表於 14-1-1 12:36
你好叻, 你差唔多諗倒﹐不過你連次序都到轉左....識計數反而諗唔倒。
...
我開頭低B用一用計數機, 明知係IQ題都試下,
但係當然無用, 我諗野時好自然側一側個頭, 咁就見到

男爵府

回覆:rubyplk 的帖子

好簡單推理题而已!

男爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

410我竟然識ar

男爵府

阿仔好快答到,佢可以睇到個規律

禁止訪問

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

rubyplk 發表於 14-1-1 11:14
我好快答到
阿仔唔駛2秒已經諗到:410
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

男爵府

BK Milk勳章

一望就知啦吓嘛

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

水晶宮

wong2323 發表於 14-1-1 12:43
阿仔唔駛2秒已經諗到:410
我仔要我提示

水晶宮

sleepycat 發表於 14-1-1 12:43
證明解決問題好靈活。有d問題, 讀得書多反而搞唔掂。
我認我讀唔成書, 不過真係有D野比讀得書多既親戚朋友諗野多左,
我成日都講, 真係聰明既人係讀唔成書, 就係因為太自認聰明, 讀得成又聰明果D叫做識諗

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

sleepycat 發表於 14-1-1 12:29
我又黎一個
88, 68, 06, 16 下一個數字係咩?
88, 68, 06, 16 下一個數字係 56
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

水晶宮

wong2323 發表於 14-1-1 12:48
88, 68, 06, 16 下一個數字係 56
我就係唔知個92倒轉係咩,
無啦啦自己又倒轉個問題黎睇, 變左L8

wong2323    發表於 14-1-1 12:52

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我識答,但係我智商一定無130

伯爵府

新一年就哄人開心

水晶宮

OforOsaka 發表於 14-1-1 12:53
新一年就哄人開心
個個都醒目聰明

OforOsaka    發表於 14-1-1 18:14
wong2323    發表於 14-1-1 13:00

禁止訪問

大廚勳章 BK Milk勳章

首頁
23456...9

尾頁

跳至