義工

烹飪錦囊 今日: 56|主題: 112034

跳至
[麵包糕點] Jnc最新團購麵包機!正!又平又好用!

複式洋房

國民生產總值:152

大成功!比想像容易!勁底玩!

王國熱話
【活動結束】國王送你電影精美禮品
【活動結束】國王送你惠而浦Puri-Pro抽濕淨...
【活動結束】國王送你SmartGlobe™ Explorer AR...
【活動結束】國王送你 Ella\'s Kitchen 有機果...

男爵府

國民生產總值:7802

2018勳章

請問幾錢?

珍珠宮

國民生產總值:45724

回覆:Jnc最新團購麵包機!正!又平又好用!

我上次買499

大宅

國民生產總值:1464

幾時再有?想買

複式洋房

回覆 slaomk 的帖子

值得買JNc,但要等團購至低買!我有3個女,因経常要買包做早餐,一家連工人姐姐6個,日日買包!e家自己整好方便!

大宅

國民生產總值:2662

回覆 chowjennifer 的帖子

Hello chowjennifer,
我都買咗, 因跟机無食譜, 在網上的食譜有好多唔同版本, 試咗幾次, 味道都不太好, 可否分享您的食譜?

Thank you!

複式洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

國民生產總值:2662

回覆 chowjennifer 的帖子

Thanks, I whatsapp you my number now, thank you.

複式洋房

回覆 ckl38 的帖子

要留意團購,部機吾算大部,size 適中!

複式洋房

回覆 heiheiy 的帖子

我明天放假,可以張全部材料影比你,同造法影比你,但要中午,等D女返左學先!

大宅

國民生產總值:2904

回覆:chowjennifer 的帖子

你好,我都啱啱拎咗部機返屋企,可唔可以都whatsapp你比啲整麵包嘅資料我?

複式洋房

回覆 BbChinChin 的帖子

當然可以啦!

侯爵府

國民生產總值:23840

難做嗎 一次做幾多片, 我好蠢, 怕買左不懂

大宅

國民生產總值:3236

真係好平喔,好想買?請問喺邊度可以知道幾時有得团購啊?

大宅

國民生產總值:2059

回覆 winds2000 的帖子

見直消中心"DS?"賣緊499現貨

大宅

國民生產總值:3236

引用:回覆+winds2000+的帖子見直消中心\"DS?\"賣緊

原帖由 麵包阿媽 於 14-01-03 發表
回覆 winds2000 的帖子

見直消中心"DS?"賣緊499現貨
唔該曬

民房

國民生產總值:6

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

複式洋房

回覆 auemily 的帖子

約16 塊

大宅

國民生產總值:4230

引用:回覆+heiheiy+的帖子我明天放假,可以張全

原帖由 chowjennifer 於 14-01-02 發表
回覆 heiheiy 的帖子

我明天放假,可以張全部材料影比你,同造法影比你,但要中午,等D女返左學先! ...
可以 share 埋俾我嗎? thanks so much!

珍珠宮

國民生產總值:43465

月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Thanks for sharing, chowjennifer

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.