自由報料

跳至

首頁
12345...40

尾頁

洋房

我想買nds, 請問邊到平?幾多錢?

我想買nds, 請問屯門, 荃灣, 旺角既邊到有得賣? 邊到比較平? 幾多錢? 有無送game?
Thanks.

洋房

Re: 我想買nds, 請問邊到平?幾多錢?

有無人知呀
可唔可以報下料

侯爵府

click here

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

剛剛係SHAUKEIWAN 天悅
BUY $1580

男爵府

醒目開學勳章

jusco,$1399
:-P  :-P  :-P

男爵府

SOGO 好似有1日有20部賣, 係好平好平, 唔駛1000蚊, 不過唔知有無本事排隊買.

唔記得幾多號, 可以去看sogo的宣傳單張.
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

大宅

貓狗褓姆

我在旺角買左部 NDSL $1450 水機
連 R4 加保護貼 .
買時已有幾隻 game downlond 左比你試機用 .

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

hellokitty1011 寫道:
SOGO 好似有1日有20部賣, 係好平好平, 唔駛1000蚊, 不過唔知有無本事排隊買.

是否6月份呀?
我想buy pink比囡囡~~~
請有消息報料~~
thx

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

上星期買了2部粉紅色水貨俾2個女玩,每部 $1150 。
我 o係網上拍賣搵到的,因佢無門市,只在網上賣,所以無單的,但個賣家好好人,因我買完之後唔係好知點 download D game 玩,都係打左幾次電話問,佢教我的。佢賣白色和粉紅色就 $1150一set ,黑色和藍色就 $1250 一set , 係全新美版水貨,包 R4 、1G咭、保護貼、3腳火牛。如無問題我先 pm 你話你知佢條拍賣 link 和電話,你自已搵佢 la 。

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

check pm pls~

男爵府

Please PM me, thanks!

男爵府

maymay88,
pls pm me too, thx!!!

男爵府

maymay88,
pls pm me too, thx!!!

別墅

maymay88,
please pm me too, thanks!

伯爵府

maymay88

I am interested too, would you please PM the details to me, thanks

複式洋房

maymay88,

可唔可以SEND條LINK比我嗎??
唔該晒.

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

maymay88,

可唔可以pm 條 link 比我, Thanks !!

maymay88 寫道:
上星期買了2部粉紅色水貨俾2個女玩,每部 $1150 。
我 o係網上拍賣搵到的,因佢無門市,只在網上賣,所以無單的,但個賣家好好人,因我買完之後唔係好知點 download D game 玩,都係打左幾次電話問,佢教我的。佢賣白色和粉紅色就 $1150一set ,黑色和藍色就 $1250 一set , 係全新美版水貨,包 R4 、1G咭、保護貼、3腳火牛。如無問題我先 pm 你話你知佢條拍賣 link 和電話,你自已搵佢 la 。
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

大宅

星期四,限量20部,$998(行貨),正門輪侯派籌.
http://www.sogo.com.hk/tc/causewaybay_sogo/news/special_event/event_hall_9F_0.html
ru_663th 寫道:
[quote]
hellokitty1011 寫道:

是否6月份呀?
我想buy pink比囡囡~~~
請有消息報料~~
thx [/quote]

首頁
12345...40

尾頁

跳至