自由報料

跳至

首頁
34567...40

尾頁

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 我想買nds, 請問邊到平?幾多錢?

1) oiyau2005-------白色 x 1(葵芳)
2) danielmama------白色 x 1(九龍灣)
3) no.four------------白色 x 1(九龍灣)
4.)QUINCY121HK----黑色 X 1(銅鑼灣)
5.)CECILEUNG------白色 X 1 (天水圍)(我會出去九龍拎,如果其他MAMI想訂我可以拎埋)
6.) boey-------------未知咩色x 2 (我住屯門,但丙問佢都唔可以係西鐵交收,我想約係荃灣交收)
7.) 法子-----------未知咩色x1 (荃灣交收)
8.) 20070101-------粉紅色X 1 (葵芳)
9.) yeunglc-------藍色,粉紅色各一 x2 (香港區)
10) yuyumother ------- 粉紅色 X1 (大埔)

男爵府

整個List訂購好嗎, 寫清楚數量, 顏色同交數地點.
白色 和 粉紅色 $1150 一set
黑色 和 藍色 $1250 一set
全新美版水貨,包 R4 、1G咭、保護貼、3腳火牛
5部以上每部平20元,地鐵or火車沿線交收,其他地方都得,but屯門元朗就唔到
會代入game,1G咭可以入20幾隻game,如果有特別要求既game係交收前同佢講明,佢都會教大家點入game.
保養方面:佢話7日內有壞 & 死點包換(不包括人為損壞),7日後可代拿回去代理保養要比錢(錢係比代理商)

2) danielmama------白色 x 1(九龍灣)
3) no.four------------白色 x 1(九龍灣)
5.)CECILEUNG------白色 X 1 (天水圍)(我會出去九龍拎,如果其他MAMI想訂我可以拎埋)
6.) boey-------------未知咩色x 1 (我住屯門,我想約係荃灣交收)
7.) 法子-----------未知咩色x1 (荃灣交收)
8.) 20070101-------粉紅色X 1 (葵芳)
9.) yeunglc-------藍色,粉紅色各一 x2 (香港區)
10.)yuyumother ------- 粉紅色 X1 (大埔)

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

boey,

Hello~~~ 我想問呢部機仲駛唔駛改機架?? 我係其他topic見d媽咪話又要買燒錄咭, 又要買開機咭?! 咁而家張R4又係咩呢? 咁之後想玩新game係咪自己上網download就得架啦?

另外我見有nds & ndsl, 請問有咩分別呀?

唔好意思, 我比較孤陋寡聞, 唔係好識....

男爵府

總數個order 夠5部就有得平?
咁...係咪就算各自交收都有得平先?
定係要5個1group 至有得平呀??

boey 寫道:
我剛打去確定一次
只要係地鐵or火車的都可以各自交收,而住屯門,元朗,天水圍的,如果唔介意我自作主將...我想可以約埋一次過係荃灣交收,請大家比d意見~[quote]
法子 寫道:
boey
我問了個賣家,佢話一次過交收至有得每部平$20,
如果到時各自交收,冇得平喎~
?-(
[/quote]

男爵府

YuYuMother ,
其實我都唔係好識,我將記得既野話比你聽 :-P

想問呢部機仲駛唔駛改機架?? 我係其他topic見d媽咪話又要買燒錄咭, 又要買開機咭?! 咁而家張R4又係咩呢? 咁之後想玩新game係咪自己上網download就得架啦?
呢部機唔使改嫁!R4就好似一個讀卡器,用來插入1G咭下載遊戲的~之後你想入遊戲可以自己上網download就可以~

呢個我都唔曉

男爵府

是的,5部以上就ok.

我留

男爵府

thx boey!

男爵府

唔好客氣
法子 寫道:
thx boey!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

YuYuMother 寫道:
boey,

Hello~~~ 我想問呢部機仲駛唔駛改機架?? 我係其他topic見d媽咪話又要買燒錄咭, 又要買開機咭?! 咁而家張R4又係咩呢? 咁之後想玩新game係咪自己上網download就得架啦?

唔好意思, 我比較孤陋寡聞, 唔係好識....

我俾d 詳細資料關於NDS 你睇睇。 (買機必看) DS教學區:Q&A、行貨,水貨,NDS,NDSL分別、鋰電知識、DS清潔心得 http://www8.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=3601998&extra=page%3D1 希望以上資料可以幫到你喇。

教埋你入 game :
找到你要的game , 噤入去有download 點,Download 個壓縮file, 然後解壓便可,再经過抄落R4 或Supercard 入面張SD 咭度再放入NDS 度load game 便可 。 你去呢個網到搵game 下載, 佢d games 好齊下(果度d games 係以zip 的格式下載), http://pocket.92wy.com/nds 最好download 左個迅雷先,快好多的。

大宅

BOEY:
我都可以响荃灣交收,日子你話事吖~~~

boey 寫道:
我剛打去確定一次
只要係地鐵or火車的都可以各自交收,而住屯門,元朗,天水圍的,如果唔介意我自作主將...我想可以約埋一次過係荃灣交收,請大家比d意見~[quote]
法子 寫道:
boey
我問了個賣家,佢話一次過交收至有得每部平$20,
如果到時各自交收,冇得平喎~
?-(
[/quote]

大宅

NDSL係NDS既新版,會係輕D同細部D架~~~

其他功能係一樣~

男爵府

maymay88 ,
thank you~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

boey 寫道:
maymay88 ,
thank you~ [/quote]

唔駛客氣~
大家其實唔駛太擔心他的機是否有問題 or 是否翻新機等。因我都識分是否翻新機,包裝上可看得出的,因我幾個月前己開始從各方面搜集資料,包括去黃金問、到網上教學睇,所以我check過是無問題,並未曾開過盒的,如果唔係我都唔會買 la 。同埋佢每一次有新貨返都去得好快,咁邊有翻新機存貨呢?佢賣得平的原因,因佢無舖頭和無單,所以要賣得平 d 先可以同人爭,慳返舖租又可賣平 D 囉。
講明先呀,我唔識佢咖,我都上網搵左好耐先搵到個咁平既賣家 的,買左試完無問題又覺得佢幾好人,(最好就係有咩唔識可隨時打俾佢問都得) 先敢介紹俾大家,有咩事唔好鬧我呀~

男爵府

:-P :-P 我都覺得佢算有耐性,因為我頭先打幾次比佢問詳細d,佢都肯答我,我都係見你話買

珊瑚宮

[quote]
boey 寫道:
:-P :-P 我都覺得佢算有耐性,因為我頭先打幾次比佢問詳細d,佢都肯答我,我都係見你話買

男爵府

我唔知 :-|
佢今次d保護貼都係有限,但佢話會盡量留比我

禁止訪問

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

整個List訂購好嗎, 寫清楚數量, 顏色同交數地點.
白色 和 粉紅色 $1150 一set
黑色 和 藍色 $1250 一set
全新美版水貨,包 R4 、1G咭、保護貼、3腳火牛
5部以上每部平20元,地鐵or火車沿線交收,其他地方都得,but屯門元朗就唔到
會代入game,1G咭可以入20幾隻game,如果有特別要求既game係交收前同佢講明,佢都會教大家點入game.
保養方面:佢話7日內有壞 & 死點包換(不包括人為損壞),7日後可代拿回去代理保養要比錢(錢係比代理商)

6.) boey-------------未知咩色x 1 (我住屯門,我想約係荃灣交收)
10.)yuyumother ------- 粉紅色 X1 (大埔)
11.) cherryma --------粉紅色 x 1 (九龍灣)

瑪瑙宮

好媽媽勳章

早的見呢個 GROUP ORD POST 啦 , 上星期一先係黃金買左 ..................

:-( :-( :-( :-(

成為 $ 1400 大元 , 不幸中之大幸係我買克色 !!!

第日一齊交流下玩 GAME 心得先 !!!!

侯爵府

各位,
甘...要唔要留低聯絡電話....幾時留...留比邊個?????
另外.....遊戲...佢幫我地入埋.....甘有無得選擇遊戲..呀....

首頁
34567...40

尾頁

跳至