嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 西田5/31-6/4 大特價啊....

hi!
我明天早上去買衫仔.我都想去睇下森永細仔and大仔$$
.如看到Aprica食飯搖椅有冇拆? pm u!

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

How much discount for CHU CHU products?
Hope more than 15% discount la
Otherwise not consider to join the crowd 'cause I live too far away & already bought other stuff in WING ON already?
May I ask if same discount for japanese powdered milk(new born only)?
Heard promote for "9m above" powdered milk only...

男爵府

今日見到森永細仔賣$170/CAN. 大仔HK$126/CAN.吾知奶粉係咪只限5/31一天????
[

男爵府

goldpiglet 寫道:
How much discount for CHU CHU products?
Hope more than 15% discount la
Otherwise not consider to join the crowd 'cause I live too far away & already bought other stuff in WING ON already?
May I ask if same discount for japanese powdered milk(new born only)?
Heard promote for "9m above" powdered milk only...

嬰兒用品---有媽咪話 8 拆

大宅

Win0501 寫道:
今日見到森永細仔賣$170/CAN. 大仔HK$126/CAN.吾知奶粉係咪只限5/31一天????

yes!!!!! :-(

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

唔係喎,個sales話尼幾日都有喎!
Anna88 寫道:
[quote]
Win0501 寫道:

yes!!!!! :-( [/quote]

大宅

請問森永細仔西田最快可以幾時送貨呀?
因為我好urgent要呀....

大宅

好媽媽勳章

買了mustela 支防晒. 好好用! 15% off!

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

視符你住邊一區,沙田區快D,因為一星期有幾日送貨 (still need about 2 weeks),如果你住果區一星期得一日送貨,就要等耐少少!若果急住用,可以即場買現貨攞走!

melodyuen 寫道:
請問森永細仔西田最快可以幾時送貨呀?
因為我好urgent要呀....

大宅

sansan2008 寫道:
Any discount if I don't have the 西田 card?

唔一定要用西田card, 其他credit card 都有一樣折扣, 只係好少部份,西田card再有95折, 但我都唔見有.
用西田card 滿$1000可以抽獎 & 滿$1500換禮品

大宅

chu chu 產品有八折呀, 快d 去睇下啦... 我買左4個chu chu 奶樽, 個sales 仲比左好多chu chu 既samples 我試呀

goldpiglet 寫道:
當你見到天上星星,可有想起哥哥...

男爵府

有8折呀! 我見有兩款, 一款$2200, 另一款(有多用途遮罩)就$2900, 折o左$1760 及 $2320!

yan826bb 寫道:
麻煩各位媽媽去西田時幫我睇睇Aprica食飯搖椅有冇拆?拆咗幾錢?因為我住得遠同我就嚟生唔方便去....唔該晒你地

洋房

hi!
青衣區mami我明天早上去掃貨.
你地有無人要森永細大仔呀?如拿到我可幫你買.
but saturday or sunday trade. pm me!

大宅

今晚趁溏心風暴大結局時去左西田,嘩,估得無錯!雖然都好多人,但可以有位揀野,比錢都係等四至五人到,NUK wet tissue好抵$35 two packs,平時$30 each pack,永安減價要$21 each pack, NOW $17 each pack 我買左14packs,又買左Avent milk bottle,有八折,同阿囡換過一批新奶樽,另買了Vendome products,不過個counter 姐姐面口麻麻,事緣我本來想買少左兩樽洗衣液,佢立刻黑面 因為用開個隻係Vendome出,但counter 姐姐話,依家無出,只有另一隻洗衣液,bb未用過,如果敏感而我又買左三支咪慘,當然只要一支,counter 姐姐仲同我講兩種洗衣液係同一公司出,個牌子名都唔同,點博呀?我估其實係同一間香港代理商代理的另一隻牌子products。

禁止訪問

別墅

唔該晒!!!但係上次永安係7拆呀 我冇買到真係有啲後悔呀 :-( :-( 唔知8月bb展會唔會有呢?
cherriemama 寫道:
有8折呀! 我見有兩款, 一款$2200, 另一款(有多用途遮罩)就$2900, 折o左$1760 及 $2320!

[quote]
yan826bb 寫道:
麻煩各位媽媽去西田時幫我睇睇Aprica食飯搖椅有冇拆?拆咗幾錢?因為我住得遠同我就嚟生唔方便去....唔該晒你地
[/quote]

首頁

尾頁

跳至