嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

nds 邊度最平?

沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

男爵府

Re: nds 邊度最平?

here
按價錢位置

民房

我昨天喺灣仔東方188個商場買咗,
$1328~包R4,兩塊保護貼,火牛,硬膠殼
希望幫到你

大宅

我下個星期會買一部NDS, 睇過有member提供的格價表, 最平的行貨係HK$1100, 黃金買....想問下, 你點知佢真係行貨?

剛才行了幾間大的電囂連鎖店+玩具反斗城, 都一律賣緊HK$1399。

別墅

kelly.b.b,

我都準備下星期買比亞仔,
請問$1328係咩顏色,
可否pm店舖名稱,
因自己係遊戲機白痴,
好驚比人搵笨

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

kelly.b.b 寫道:
我昨天喺灣仔東方188個商場買咗,
$1328~包R4,兩塊保護貼,火牛,硬膠殼
希望幫到你

我係屯門買左部$1400, 包R4, 兩塊保護貼(幫我貼埋), 火牛, 硬膠殼, 1G card包games.

大宅

水貨同行貨有咩分別呀??

大宅

我聽日買啦, 格過價荃灣間間都係HK$1338...包di野一樣 (e.g. R4, 1G + games......) 如果有邊度再平di, 唔該通知一聲!

男爵府

小心有d太平既鋪頭係賣"翻新機"(舊機)
細心留意個盒既膠貼紙有冇比人開過
開過就唔好要啦

水貨同行貨分別
機底最後寫住 C/USG-HKG = 香港版 or 台灣版 ( 07年 C/USG-HKG-2 )
C/USG-JPN = 日本版
C/USG-KOR = 韓國版
C/USG-USA = 北美版
C/USG-EUR = 歐洲版
C/USG-AUS = 澳洲版
C/USG-ASI = 東南亞版

好多台灣版扮行貨機, 因為機底都係寫住C/USG-HKG, 要認紙盒

香港版長方型大盒, 印有總代埋萬信and荃灣地址
台灣版正方型細盒, 印總代埋任天堂溥天股份有限分司

除左機底d字and紙盒唔同之外 (日,韓,香,台版跟多一條手繩)
部機本身所有版本都係一模一樣, 完全冇分別, 全部都係MADE IN CHINA
行貨保養免開機費($30), 其他維修全部都要錢

男爵府

6月23日會出兩隻新色, 如果有興趣可以等遲少少先買

大宅

Momoko8 寫道:
6月23日會出兩隻新色, 如果有興趣可以等遲少少先買

唔該晒!
請問6月23日出新色, 香港會幾時先有得賣呢

大宅

今日係荃灣一間相熟的店買左, 粉紅色水貨, HK$1,300, 包R4, 1G咭連Game (都有24個最hit的Games), 水晶盒, 2張保護貼, 火牛, 筆...美國版

大宅

我昨日買左粉紅色NDS..HK$1290

男爵府

水貨差唔多時間就會有, 新色應該會比較貴d, 行貨唔知

kamankwok 寫道:

唔該晒!
請問6月23日出新色, 香港會幾時先有得賣呢

男爵府

可否pm個地址俾我?thx~

kawaidesu 寫道:
今日係荃灣一間相熟的店買左, 粉紅色水貨, HK$1,300, 包R4, 1G咭連Game (都有24個最hit的Games), 水晶盒, 2張保護貼, 火牛, 筆...美國版
《 在神面前萬事非偶然,因神計劃萬有。》

複式洋房

kawaidesu,

可否pm個地址俾我?
thanks

引文:

男爵府

醒目開學勳章

kawaidesu,

可否pm個地址俾我?Many thanks.

mid-mid 寫道:
kawaidesu,

可否pm個地址俾我?
thanks

引文:

複式洋房

Kawaidesu,

可否pm個地址俾我?thx a lot !!

大宅

醒目開學勳章

hihi all

我今日都岩岩加入左nds行列 我係葵涌廣場買左一部粉紅色水貨[跟保護貼x2/220w火牛/r4 1gb卡有game/水晶外殼/筆x2]$1320

我都有留意第d色 黑/白色$1370 新色銀白同玫瑰紅要$1600

不過依家唔知入咩game入去好 睇game睇到我頭痛= =
大家有冇咩game覺得好玩架~?

男爵府

我都係呀!我部係湖水藍,$1450 :-(
你買果陣冇幫你入d game咩?

聽人話有個game玩跳舞氈,仲有音樂聽,不過我係新手,不太清楚,有冇朋友可介紹吓?

∼*candy*∼ 寫道:
hihi all

我今日都岩岩加入左nds行列 我係葵涌廣場買左一部粉紅色水貨[跟保護貼x2/220w火牛/r4 1gb卡有game/水晶外殼/筆x2]$1320

我都有留意第d色 黑/白色$1370 新色銀白同玫瑰紅要$1600

不過依家唔知入咩game入去好 睇game睇到我頭痛= =
大家有冇咩game覺得好玩架~?
《 在神面前萬事非偶然,因神計劃萬有。》

首頁

尾頁

跳至