跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇住旺角區Mummy?

Hi

有冇住旺角區 Mummy , 入來發表下啦!

男爵府

Re: 有冇住旺角區Mummy?

我都算住旺角區gar,近油麻地o個邊,
你住邊gar?
該用戶已被刪除

男爵府

jody&joe,

你住o個邊會唔會好嘈呀?
單位大唔大呀?

別墅

我住太子呀~~hihihihi~

男爵府

awshan0610,

太子o個邊又好唔好住呀?
我之前行過花墟o個邊d環境好似幾okay呢∼

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

jody&joe 寫道:
我係住旺角街市附近

我都係ar,不過住近果欄o個邊~大家好!!!

別墅

我呢道幾好住呀~成座樓得四戶!!不過最衰就係隔離屋囉~唔裝門鐘起一樓就叫上黎,叫屋裡面既人開門,日頭間唔中會嘈醒bb~我得閒都會同阿b行去花墟個公園玩架~
我呢度行過去大約要15分鐘
ERASER 寫道:
awshan0610,

太子o個邊又好唔好住呀?
我之前行過花墟o個邊d環境好似幾okay呢∼

大宅

Hi Hi,

I live in Homantin, near mongkok . There are lots of pet shops near my home, but I hate dogs and cats !

I am not yet a mother but I am trying to be one !

大宅

醒目開學勳章

hi^^我都就住太子個邊都算近旺角架,入黎say個hi 先∼ :mrgreen:

洋房

我住花墟個頭…HIHI...得閒傾下!不過我要返工架!!我教琴的…所以一日返四五個鐘姐…星期六我全日都唔會ONLINE了!每日工作就係起身…揍女…教琴…放工…返去睇女…哈哈!日日如事! :-P

洋房

我住花墟個頭…HIHI...得閒傾下!不過我要返工架!!我教琴的…所以一日返四五個鐘姐…星期六我全日都唔會ONLINE了!每日工作就係起身…揍女…教琴…放工…返去睇女…哈哈!日日如事! :-P

洋房

點解我明明打一段回覆,佢出幾段架?

洋房

花墟呢邊都ok架!日頭煩d囉…夜晚都舒服架!!我岩岩搬過黎! :-P :-P

大宅

hi,
我都是住在太子架, 是全職(抽)bb, 有時隔日上網,有時好忙因為要做家務, 和好悶天天對住個臭b, 都想識多d媽咪解吓悶,
http://albums.vitapixel.com.hk/200706/vangie/portrait.htm

複式洋房

HI, misswen

我住近油麻地, 我個女好鍾意dogs and cats, 所以每個星期番完教會後, 我都會帶佢去你個頭探下D猫猫狗狗, 佢會好開心

misswen 寫道:
Hi Hi,

I live in Homantin, near mongkok . There are lots of pet shops near my home, but I hate dogs and cats !

I am not yet a mother but I am trying to be one !

子爵府

hi, all,
我住大角咀:lol :lol

大宅

HI!!
我住大角咀,而家請人湊bb輕鬆好多,放工去下街,打下牌,搞到好似唔記得左個仔咁!

別墅

HI
我住山東街近何文田那邊

原文章由 SUKI622 於 07-7-7 15:49 發表
HI!!
我住大角咀,而家請人湊bb輕鬆好多,放工去下街,打下牌,搞到好似唔記得左個仔咁!

別墅

原文章由 美子媽 於 07-6-29 03:29 PM 發表
hi,
我都是住在太子架, 是全職(抽)bb, 有時隔日上網,有時好忙因為要做家務, 和好悶天天對住個臭b, 都想識多d媽咪解吓悶,

我都係住太子架~得閒帶埋bb落街玩下丫^^~

首頁

尾頁

跳至