烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買電磁爐

邊隻牌子好?哪裏買平?(最好有免息分期,可lum老公買)

禁止訪問

Re: 想買電磁爐

大宅

請問o羊牌子?座檯or 嵌入式?

大宅

我老公話下個月買個紅外線爐比我, 只要係平底, 甚麼煲, 獲都用得, 屋企D煲可以用番晒, 又唔使噤多電磁波影響身體!
好似豐X有得賣, 妳去比較吓!

大宅

大宅

有冇好介紹呀?

大宅

有冇人用緊?請推介。

大宅

BK 裏真係無人用緊? ?-( 點解無咩人回應ga!

男爵府

BK Milk勳章

男爵府

BK Milk勳章

男爵府

BK Milk勳章

我都係諗緊買!見你呢個TOPIC都無人回應.
我想可能太新,無人用.
不過我想我都會買,因為我懶清潔.

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

去"家事百科"
大比 比比 bb 係2月13日出咗世, 體重有3.97kg :-P :-P 2月19日-3.935kg 7月27日-(出咗1隻牙仔下R1)&轉身:扒->平 8月13日-8.360kg](身長67cm; 頭圍43.3cm)(出咗2隻牙仔下R1,L1)&轉身:爬爬-有時縮起個肚 11月27日-8.560kg(上3, 下3)拍手, give me five

大宅

男爵府

去呢度參考下, 網主買左Rasonic, 幾精彩有用架

Rasonic

子爵府

我前幾個月都買咗部Rasonic, 自己就覺得幾好用, 對我啲個痴呆症嚟講至好係有時間掣, 永冇驚煲燶嘢! 至於分期付款問題, 好多時唔多鋪頭有唔同方法, 你可以去百x匯, 豐x, 實x, 吉x島睇吓! 我嗰時都係送咗一套鑊+煲, 不過話有得送既贈品就到我收貨時已經換晒!

子爵府

我都想買電磁爐,唔知有咩好處

大宅

Thank you all mum!

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我岩岩BUY左RASOINC, 我在PCCW 買的, 平豐澤果D 500-600蚊呀~
仲有200蚊惠康COUPON 送呀~ 又有一SET 爐俱送~
仲送埋貨~

http://www.pccwshop.com/onlineshop/cms/main/product/t4_c/t4_c.jsp?cname=NO.1+SHOPPING+GALLERY&type=pd&lang=chi&id=292&itemCode=SG1168&

大宅

hello titiankaine,

想問一問的爐俱, 個wat 有多大, 可炒多少斤菜芯呢?湯煲容量大概多少公升. 謝謝!

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hi dpang

樂 信 牌 2,800 瓦 雙 頭 電 磁 爐 (RA-IC282DB)
7 段 火 力 控 制
9 小 時 59 分 鐘 定 時 功 能
按 鍵 式 爐 頭 控 制
德 國 SCHOTT 陶 瓷 玻 璃 面 板
桌 面 式 安 裝
尺 寸 (毫 米)﹕710 (闊) x 395 (深) x 100 (高)
2 年 保 用
送 $200 惠 康 禮 券
------------------------------------------------

其實火力一定夠,因為我是2人住,
煮都係煮2人份,
所以唔知最多可以炒幾多斤 & 湯煲容量,
不過我平時用中火d野已經好快熟,
而且聽說電磁爐最好不要把火開到最大,
因為d 爐俱好快會燒焦

首頁

尾頁

跳至