跳至

首頁

尾頁

男爵府

依條揹帶依個價錢貴唔貴呀?

日本揹帶

大宅

Re: 依條揹帶依個價錢貴唔貴呀?

貴,我係yahoo search到呢d腰包形咩帶好似二百幾有交易,鬼佬貨,唔係日本貨!!
MMLCY 寫道:
日本揹帶

大宅

呢款揹帶同 maggieman、kylieman、esterchan..果D咁似樣O既 ??

唔好怪我多問題...點解仲要買揹帶 ??
我買左揹架....

大宅

suki_pang 寫道:
呢款揹帶同 maggieman、kylieman、esterchan..果D咁似樣O既 ??

唔好怪我多問題...點解仲要買揹帶 ??
我買左揹架....

I agree.
揹架 is much better for bigger bb.
However, I still think sling is the best!!!

大宅

又賣下廣告先!!我條咩帶9成新架,250蚊有無人接手呀~~~~

大宅

其實由臭B未出世開始, 我已經想買揹架多過揹帶,
我佗住臭B果時見過有個外國人揹得好...型 ..
但點知, 揹架要6個月大先用得...
臭B 5個幾月大時, 我已經4圍8...

臭B 6個月大時, 我又見到個外國人用揹架,
咪問佢O係邊度買果囉....
結果依家買左CHICCO..
成千蚊的揹架呀..心痛得我丫

hoyinma 寫道:
I agree.
揹架 is much better for bigger bb.
However, I still think sling is the best!!!

大宅

maggieman,

你唔係話過..你買番黎時要 $450的嗎 ?
又有9成新..用過4次丫嘛...
依家只需 $250 ??????

vf2006好似有興趣 格 ??

maggieman 寫道:
又賣下廣告先!!我條咩帶9成新架,250蚊有無人接手呀~~~~

男爵府

乜女人用揹架都得架??我都係只見過d男人用咋! 我想買揹帶係因為我而家用緊果兩條都唔係幾好用lor!
maggieman, 你果條係乜東東唻呀?
其實由臭B未出世開始, 我已經想買揹架多過揹帶,
我佗住臭B果時見過有個外國人揹得好...型 ..
但點知, 揹架要6個月大先用得...
臭B 5個幾月大時, 我已經4圍8...

臭B 6個月大時, 我又見到個外國人用揹架,
咪問佢O係邊度買果囉....
結果依家買左CHICCO..
成千蚊的揹架呀..心痛得我丫

[quote]
hoyinma 寫道:
I agree.
[/quote]

伯爵府

我係有興趣, 不過我唔知我係咩size, 如果size唔啱會點

子爵府

我會用有尾果d sling,because 我係奶媽and sling 可以用到佢3-4歲都得,因可以較長短,佢第時識行又無帶車仔,用sling借力揹無手抱咁辛苦麻
未經本人許可, 不得轉載

大宅

還掂放左係到,唔好浪費呀麻,換左250返黎我可以又買野比anson仔
maggieman,

你唔係話過..你買番黎時要 $450的嗎 ?
又有9成新..用過4次丫嘛...
依家只需 $250 ??????

vf2006好似有興趣 格 ??

[quote]
[/quote]

大宅

大宅

我條係size4
http://www.hotslings.com/s.nl/it.I/id.11/.f[quote]
vf2006 寫道:
我係有興趣, 不過我唔知我係咩size, 如果size唔

男爵府

咁maggie果條有冇尾呀??
Lulu皇后 寫道:
我會用有尾果d sling,because 我係奶媽and sling 可以用到佢3-4歲都得,因可以較長短,佢第時識行又無帶車仔,用sling借力揹無手抱咁辛苦麻

子爵府

佢果d係hotsling,一條布環咁無扣嘅,我用果條叫babysling,有2個圈圈好似皮帶咁較鬆緊
MMLCY 寫道:
咁maggie果條有冇尾呀??[quote]
Lulu皇后 寫道:
[/quote]

大宅

無架........
MMLCY 寫道:
Lulu皇后 寫道:
[/quote]

男爵府

shoulder to hip 係咪計吋數架??咁係t-shirt size0岩定係shoulder to hip個size0岩呀??[quote]
我條係size4
http://www.hotslings.com/s.nl/it.I/id.11/.f[quote]
vf2006 寫道:
我係有興趣, 不過我唔知我係咩size, 如果size唔

男爵府

咁你果條係咪都可以用到3-4yr架??
無架........[quote]
MMLCY 寫道:
Lulu皇后 寫道:
[/quote][/quote]

男爵府

oic, 咁babysling邊樹有得買呀??我覺得我講果條有d似你講果嘅babysling呀!
Lulu皇后 寫道:
佢果d係hotsling,一條布環咁無扣嘅,我用果條叫babysling,有2個圈圈好似皮帶咁較鬆緊[quote]
MMLCY 寫道:
Lulu皇后 寫道:
[/quote][/quote]

子爵府

babysling
你入去睇下,條尾可以收埋入亞女度,唔駛fing來fing去

首頁

尾頁

跳至