爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有冇師父介紹上上堂。

大宅

how many years you are frozen in?

my license was frozen for 11 years...

子爵府

回覆:Nanny1977 的帖子

3 years

大宅

回覆:雪藏牌

我c6都雪咗6年幾

大宅

I was frozen for 11 years and tried to try 2 weeks before...

Scary..

Wanna save $$ and borrow my friend's car, practice at car park, keep on 15-20 KM/H.............

大宅

引用:I+was+frozen+for+11+years+and+tried+to+t

原帖由 Nanny1977 於 14-01-05 發表
I was frozen for 11 years and tried to try 2 weeks before...

Scary..
你個朋友真夠義氣!

子爵府

引用:I+was+frozen+for+11+years+and+tried+to+t

原帖由 Nanny1977 於 14-01-05 發表

Scary..
自動波?

別墅

雪藏牌真係好危險,不過認真揾師傅跟番幾個鐘應該冇問題

子爵府

引用:雪藏牌真係好危險,不過認真揾師傅跟番幾個

原帖由 anfield_martin 於 14-01-05 發表
雪藏牌真係好危險,不過認真揾師傅跟番幾個鐘應該冇問題
有冇介紹?

別墅

回覆 satanail 的帖子

真係冇...不過補鐘唔同考牌, 個師傅係帶下路同提點下咁者...同埋緊急時可幫你踩BRAKE囉...

子爵府

複式洋房

補鐘啲錢唔慳得𠺢!

子爵府

godstick 發表於 14-1-13 22:15
補鐘啲錢唔慳得𠺢!
係呀,有冇介紹

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我雪藏咗十幾年, 後尾揾李X嘅C fu補咗10個鈡, 另外自己又喺假日去啲冇乜人嘅地方同咪錶位練車同練泊位, 閒時俾C6坐喺隔離扮c fu哦, 而家揸返成1年半車了。

子爵府

回覆:DoReMi媽媽 的帖子

李x係 package咁買?

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

satanail 發表於 14-1-14 18:40
李x係 package咁買?
係呀, 一個package咁買。

複式洋房

回覆:satanail 的帖子

我之前係「亨窗」學棍波貨van,個師傅都唔錯,學了約20個鐘,一take過,有興趣PM你!

利申:考試棍波時我本身是有自動波私家車牌!

複式洋房

回覆:satanail 的帖子

我之前係「亨窗」學棍波貨van,個師傅都唔錯,學了約20個鐘,一take過,有興趣PM你!

利申:考試棍波時我本身是有自動波私家車牌!

首頁

尾頁

跳至