跳至

首頁

尾頁

男爵府

呢間童裝鋪個老細好有問題!

話說想幫阿女買D短褲仔....行經屯門新墟啟民徑(吉之島附近)...見到10蚊條褲仔,問佢有冇碼....佢就求奇比條我.....140碼我個女咁廋点穿呀 .....咪問下有冇細D,好正常ma.佢就話我10蚊都唔捨得比...叫我有大就用針線連窄佢....
WA 呢個唔係幾多$既問題wor....跟本唔岩穿做乜要買 ,,,佢仲係甘不停話我10蚊都唔捨得比就唔理我....都算!佢仲話我:係自己就咁肥,個女就甘瘦,点做人呀媽!!!!!!!!
関你咩事 咩人黎架我有教養我唔同佢嘈....後尾有個應該係佢呀妹幫我找....佢仲叫佢細妹唔好找....10蚊do唔捨得比,佢細妹冇理佢幫我找,
冇碼唔緊要wor.....但唔係咁做生意lor....我又冇得罪你 :evil: 冇la la 鬧人 :tongue:
各位mama小心呢間鋪.....比人冇la la 鬧就唔抵la

男爵府

好媽媽勳章

Re: 呢間童裝鋪個老細好有問題!

he is crazy...

伯爵府

畀面勳章

大宅

呢D老細點做生意呀,態度勁差

禁止訪問

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

公爵府

畀面勳章

乜咁衰, 如果係老人家我可以忍佢最多唔買, 但唔老的話實話番佢" 如果比乞兒廿蚊都捨得, 你係咪乞兒呀?!!" 跟住走人

男爵府

noodles9112002 寫道:
乜咁衰, 如果係老人家我可以忍佢最多唔買, 但唔老的話實話番佢" 如果比乞兒廿蚊都捨得, 你係咪乞兒呀?!!" 跟住走人

大宅

嘜個老細把口咁衰架!

大宅

i think so...

sheunglam89 寫道:
我諗佢精神真係有問題 ?-(

首頁

尾頁

跳至