自由報料

跳至

首頁
12345...36

尾頁

別墅

Re: 紫雲膏

b肉兜兜

轉左黎li度呀

男爵府

之前個topic無左.

b肉兜兜
下次整紫雲膏預我一份呀~~~ 我同囡囡成日都比蚊咬架..
我仲想如果整洗面奶同eye gel 可唔可以預埋我~ 我比番錢你呀~ thx

小白
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

b肉兜兜,

我都想試下紫雲膏同埋濕疹膏, 如果下次有時間再造, 可以的話預我一份. 我 d 濕疹痕 c 我 la, 2 個小朋友通身都係蚊"懶", 我會比番錢你架. THX!

大宅

heihei_mom 寫道:
b肉兜兜

轉左黎li度呀

唔係轉咗,係畀果個發錢寒既大臣產咗.
事無不可對人言,有道理,何不大大方方對人交代?

水晶宮

又剷左 有無搞錯

大宅

醒目開學勳章

sammifanlp 寫道:
又剷左 有無搞錯
BABY FACE          HONEY BABY

大宅

littlewhite_amy 寫道:
之前個topic無左.

b肉兜兜
下次整紫雲膏預我一份呀~~~ 我同囡囡成日都比蚊咬架..
我仲想如果整洗面奶同eye gel 可唔可以預埋我~ 我比番錢你呀~ thx

小白

我記得你留過message,紫雲膏我仲有,你pm地址我啦.
至於整洗面奶同eye gel,我唔肯定幾時再整,因為我每次都係整好d 野就拎出嚟share,但幾時會整d 咩,呢個就唔定了..
話時話,我覺得你好熟面口啫!

大宅

連響我自己"最近發表文章"都搵唔番呀! ?-( 洗唔洗剷得咁盡呀!

fslwkl 寫道:
[quote]
sammifanlp 寫道:
又剷左 有無搞錯
[/quote]

別墅

b肉兜兜 ,

I want to try 紫雲膏, can you share with me?

別墅

請問b肉兜兜可否下次你再整紫雲膏的時候預我一份呢??因為阿b 同我成日都會比蚊咬ga,我想如果你整開洗面奶同eye gel 可唔可以預埋我呢???~我比番錢你啦,pls help!!!!!!many thx so much

大宅

Dear b肉兜兜 :

下次整紫雲膏預我一份呀~~~ 我囡囡成日都比蚊咬架!!!!~~ :-(

thx!!!~~~

大宅

wingtsang 寫道:
連響我自己"最近發表文章"都搵唔番呀! ?-( 洗唔洗剷得咁盡呀!

之咪係!
我今日7.8點先上嚟,攪到我睇唔番之前d 留言添!
唔通今次又有人玩野?!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

兜兜,

理得佢邊個玩野...你再開新既咪得囉~
唉...唔知張床係咪有"失"...呢幾日熱天...阿仔成日都係一訓醒成身一粒二粒...見到就慘...我成日都話佢咁肥做咩丫...攪到係咁咬佢...

等待驗證會員

b肉兜兜
我今朝向樹留過言, 我都係pm你, 免得又比人冊左

大宅

紫雲膏

你畀人
b肉兜兜,

我都想試下紫雲膏同埋濕疹膏, 如果下次有時間再造, 可以的話預我一份. 我 D 濕疹由我未大肚前己有,生完到現在都未好過 呀,我個女同我一樣,通身都係蚊 la,兩個星期都未好,黑色一點點和好癢,真是想試試, thanks a lot!
pls pm me!

別墅

b肉兜兜,
可否預埋紫雲膏及濕疹膏給我呀?
我俾D主婦手及濕疹折磨左好耐 :-( :-( :-(
我都會比番錢你呀~ thx

大宅

紫雲膏

b肉兜兜,
我都想要紫雲膏呀...請問重有冇呢?
Thanks!!!
[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

b肉兜兜:
我都想要紫雲膏,仲有無呀?我比番錢你!:lol:
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

大宅

b肉兜兜,
下次整紫雲膏可否預我一份呀~~~ 我同BB又係成日都比蚊咬架.. 如果你再整洗面奶同eye gel....可唔可以預埋我.....我比番錢你呀.....Many Tks!

別墅

b肉兜兜

我之前pm過你...但...
你依家係咪再做呀!?
可以預我一盒嘛??

我已再PM你

首頁
12345...36

尾頁

跳至