自由報料

跳至

首頁
23456...36

尾頁

伯爵府

魅力王子

Re: 紫雲膏(carrai,熊媽請睇P.1)

b肉兜兜,

your son 整親腳 ar?! :cry: take care all~!

大宅

b肉兜兜,

囝囝點呀?嚴唔嚴重?要介口呀。
其次也相倣, 就是要愛人如己。 馬太22:39如果人人都愛人如己, 包括不同階級、不同國籍, 不同理念的人,事事為人設想, 咁尼個世界會唔會少左好多不必要既紛爭, 甚至戰爭呢...

大宅

醒目開學勳章

b肉兜兜,
我囝囝有濕疹,想試吓濕疹同&紫雲膏呀,
可唔可以預一份比我呀唔該!

Many thanks!

大宅

Re: 紫雲膏

Hello, b肉兜兜!

我個BB 都有嚴重濕疹,下次整紫雲膏/濕疹膏可以預我一份嗎?藥費及郵費可以先入你銀行帳戶,下次整開才給我。你仔仔整親,你不用急做膏,等你仔仔好翻得閒才做都可以,反正我會先幫我BB塗Hydrocortisone。你仔仔無事嗎?聽落好像好嚴重咁,希望佢快D好翻啦!

子爵府

兜兜B你有冇事呀?小心身體啊!睇左醫生未啊?
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

大宅

monchui 寫道:

mon,
有心了!謝謝!
昨晚去了睇急症,佢整到腳板底,要聯3針,整到成12點先番到屋企. :-|

大宅

畀面勳章

b肉兜兜:我哋唔急紫雲膏嫁,等仔仔好番,有空志整比我哋分享,你同他看了doctor or 跌打 doctror 味,祝願他早日康復,你都保重身體!

大宅

畀面勳章

b肉兜兜 寫道:
[quote]
monchui 寫道:

mon,
有心了!謝謝!
昨晚去了睇急症,佢整到腳板底,要聯3針,整到成12點先番到屋企. :-| [/quote]佢係唔係界到,小心 D,傷在兒身,痛在母心! :-( :-( :-( :-( :-( :-(

禁止訪問

男爵府

b肉兜兜,
唉呀!點解咁唔小心,係未好痛呀?
希望囝囝快d好番啦
重有就係你比我果兩隻藥膏,一個字[size=x-large]
我比左紫雲膏我妹好用,佢用左之後好番好多,已經好多年lo,用咩藥膏都冇乜用,一用就好好多,冇咁嚇人(隻腳)

子爵府

嘩))))))))))))))咁大獲!聯3針:-( :-( 聽到都心痛....點整嫁?平時玩都叫到咁大聲,聯針時咪拆樓,腳板底實好痛痛:-( :-(
b肉兜兜 寫道:
[quote]
monchui 寫道:

mon,
有心了!謝謝!
昨晚去了睇急症,佢整到腳板底,要聯3針,整到成12點先番到屋企. :-| [/quote]
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

別墅

b肉兜兜,

囝囝好d未呀? 要連3針, 實喊得好厲害, 希望你囝囝快d 好番 !!!

男爵府

..聽到都肉痛.... 祝你仔仔快d好番
b肉兜兜 寫道:
[quote]
monchui 寫道:

mon,
有心了!謝謝!
昨晚去了睇急症,佢整到腳板底,要聯3針,整到成12點先番到屋企. :-| [/quote]
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

別墅

b肉兜兜

等你仔仔好返,
又得閒先整啦
我唔急既
因為係我老公需要多用
bb暫時未需要

我pm我電話俾你
你做既時侯call返我
ok?

因好小時間上網
驚又miss左你再整既時間呀
唔該晒你呀!

小心d
記得戒口
戒口會好快d嫁

b肉兜兜 寫道

[size=medium]★另外同各位講番聲先..嚟緊個幾禮拜內,我唔會整任何野住喇(之前已答應整既除外),因為昨日我仔仔整親腳,行唔到,我會等佢好番晒先再整野.★

大宅

陰功囉! 實好痛姐! 仲無得周圍走添呀? :-| 希望仔仔快d好番啦!

大宅

[quote]
b肉兜兜 寫道:
[size=medium]★另外同各位講番聲先..

公爵府

大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

b肉兜兜,

照顧囝囝要緊, 放下diy的工作先. 希望你囝囝快D好返啦. olive油版仔, 我又班到d, 如果你再需要就pm我啦.

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

b肉兜兜
兜兜b好返d嗎? 小心個傷口,唔好比佢濕到水.我都鄧你心痛.
現在最重要係照顧兜兜b, 紫雲膏遲d先算. 我地唔急嫁.
[size=medium]祝兜兜b早日康復
綽盈媽咪 ;-)

大宅

綽盈媽咪 寫道:
b肉兜兜
兜兜b好返d嗎? 小心個傷口,唔好比佢濕到水.我都鄧你心痛.
現在最重要係照顧兜兜b, 紫雲膏遲d先算. 我地唔急嫁.
[size=medium]祝兜兜b早日康復

綽盈媽咪,
我前排pm過你,但未見你覆,所以d 膏hold起咗,你係咪收唔到pm呀?

禁止訪問

首頁
23456...36

尾頁

跳至