跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

Re: 召集BB係4月份出世既沙田媽媽

如果有親戚/屋企人睇住你估我唔想咩....我d屋企人個個都要番工...最得閒果個唔洗番工都成93歲!甘你話佢點幫我湊呢=______=而家搵到個人湊我湊1夜既就1個月3k....咩都唔包...好努力甘搵朋友介紹睇下邊度最平~

子爵府

pomanc ,
呢個班我都會報呀,
我應該都係報一日果班,一次過上晒唔洗分兩日去!

pomanc 寫道:
最愛小朋友:
我考慮八月份報蒙特梭利家長班呀,你有冇興趣呀?

複式洋房

我想加入, 你地之前講緊邊間幼子園好? 可否pm給我?

最愛小朋友………..26/3.............廣華
kerkermui………31/3……………….. 仁安
卡兒……………….. 3/4………………威記
pomanc……………12/4………………威爾斯出世
honeybbb...........12/4..............仁安
possible..............12/4.............威院
lv222……………….15/4………………PW Shatin
lala1668…………19/4…………………..St. Paul
lam101…………..20/4…………………..威爾斯
柔媽咪………………30/4…………………

子爵府

Possible,
我地講緊乙明、禾輋救世軍呀!!
係呢,你個b係咪mix???

子爵府

係喎......唔知大家係全職媽媽定係在職媽媽呢??
我呢三、四年都會係全職媽媽,
等遲多一、兩年生多個細b
揍到3歲到可能會出返黎做野!!

男爵府

最愛小朋友:
我原本係在職媽媽,不過而家暫時做左失業媽媽了~

複式洋房

pomanc 寫道:
Agneschoi:
是否 2 years old 先入學 ?
(我報既係n1,即係俾bb兩歲讀架。)
==> 現在就要報, 然後兩歲才讀呀?

男爵府

好媽媽勳章

lam101 :
係呀,我地報既都係09年入學架,我都排到第十啦!

男爵府

好媽媽勳章

Possible :
我同你同一日生bb,可能我地見過架,你係幾號床呀?

男爵府

好媽媽勳章

最愛小朋友:
我都諗住報一日班,咦!可以一齊上喎,有伴呀!

子爵府

pomanc,
係呀,咁到時就見到你喇!!

複式洋房

pomanc

原來要咁早報名. 又請問兩歲入學, 是否只計年份, 要不要計月份?

大宅

我都係沙田媽媽 BB 4月1日係仁安出世

男爵府

好媽媽勳章

lam101 :
好似入學時要足兩歲先得架,應該要計月份啦,放心呀,我地d bb個個都係4月出世,到09年8月份夠兩歲架啦!

男爵府

好媽媽勳章

MAYMAYNG:
歡迎歡迎,你住邊頭呀?

大宅

pomanc
我住火炭個邊架
我對個蒙特梭利班都有興趣, 有無資料呀?
我而家都轉左做全職mama, 因為要湊大b同細b :mrgreen:

各位沙田mama大家好

複式洋房

pomanc 寫道:
Possible :

我都唔記得自己第幾號床, 我原先訓大房, 後來轉左去2人房.

複式洋房

pomanc 寫道:
Possible :

我都唔記得自己第幾號床, 我原先訓大房, 後來轉左去2人房.

複式洋房

最愛小朋友 寫道:
Possible,
我地講緊乙明、禾輋救世軍呀!!
係呢,你個b係咪mix???

係呀! 呢2間幼子園點解咁出名? 嘩! 要咁早報名.

男爵府

好媽媽勳章

honeybbb:
check pm啦,我send咗資料俾你啦!我諗我會報一日班。
呢排放緊產假,所以可以成日搵唔同料,過多兩個星期我要返工lu,到時靠你地報資俾我知啦!

首頁
12345...8

尾頁

跳至