懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

條氣好促,咳得好西利,請救救我~

大宅

Re: 條氣好促,咳得好西利,請救救我~

your should go to see your own 婦科, others normal doctors will not give you any strong but safe medicine because you are pregnant and they don't want to bear any responsibility

複式洋房

都係睇dr.安全d...

子爵府

好媽媽勳章

我陀b時都有氣促,半夜抖唔到氣,差d要叫白車.后尾去睇西醫,開左d氣管葯俾我.佢仲交帶要我帶番d葯俾婦產科醫生睇,等佢keep record.記住無論睇咩醫生,都要同佢講你有bb,講多幾次唔怕.我攞時都搭句咀同姑娘講,我大肚d葯可以食家嘛?

春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

洋房

我陀bb的時候前後傷風左3次,有一次直頭咳到訓唔到,不停咁咳,個喉龍勁唔舒服,一到晚上就不停咳,完全訓唔到覺,我都係食西藥,因為中藥冇咁快止咳,不過我問過醫生,傷風係唔會影響個胎

首頁

尾頁

跳至