跳至

首頁

尾頁

大宅

好心呢, 福心呢...可憐我呢個窮媽呢..

有無媽咪有...唔要..可免費送出的奶粉呢 ??

咩牌子都受...只要唔駛 $$$$$$

我個臭b 依家朝早果餐飲緊 " 雜不 lun " 奶粉..

幫補下都好丫... 我個仔飲奶定飲水 .... 靠你地架喇...

男爵府

Re: 好心呢, 福心呢...可憐我呢個窮媽呢..

唔係嘛 比佢飲到咁雜

大宅

佢受到..無事呀...便便無小粒粒...

shirleytong28 寫道:
唔係嘛 比佢飲到咁雜

大宅

我之前已經送出左2罐試用裝........早知留比你...

大宅

我有一罐雪印思敏兒(細), 下次gathering帶出來比你呀, 你邊日出來?

10/6?
16/6?
24/6?

子爵府

我有罐 雅培恩美力 2號 400克你要唔要?

大宅

2罐羊奶粉要唔要啊?

男爵府

我有張IQ恩美力 400克COUPON 16號比你

我有多架學行車 你要唔要

大宅

嗚嗚~~好...好....好...多謝你地哦.....

我咩奶粉都照要...可以俾臭b飲得落肚o既,
我都要..........

swisslady,
616, 624 我都會到...

shirleytong,
學行車..唔該你先...
我在垃圾房見到架仲用得...拾左黎用喇....唔駛喇...

男爵府

我都有恩美力400克!616比你!
suki_pang 寫道:
有無媽咪有...唔要..可免費送出的奶粉呢 ??

咩牌子都受...只要唔駛 $$$$$$

我個臭b 依家朝早果餐飲緊 " 雜不 lun " 奶粉..

幫補下都好丫... 我個仔飲奶定飲水 .... 靠你地架喇...

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

A+ 啱唔啱 ? 900g x 1can, 400g x 3can.

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

唔係嘛 比佢飲到咁雜

really can be???????

男爵府

Hi Shirley:

想請問可否讓架學行車比我嗎?我仲未買比史葛仔,因諗緊都係用一陣,同埋之前話佢脾胶好似有D梗(6月12日要返去照X-Ray),如你有多平D賣比我可以嗎?

我有張IQ恩美力 400克COUPON 16號比你

我有多架學行車 你要唔要

大宅

真..真...真係要多謝咁多位...

我未試過咁徬徨..依家個戶口餘下幾百蚊...
屋企d 奶粉又無乜....自己就話$13就搞掂一日3餐...

咁多位媽咪~
單親媽媽唔係咁易做....真係要諗清諗楚呀..

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

屋企d 奶粉又無乜....自己就話$13就搞掂一日3餐...

咁多位媽咪~

Yes ! but u need to add oil la !
by the way , did u get in Bk-->單親媽咪
......

民房

SUKI,

我都有罐明冶細仔奶...可以點比您呢?

咁多位媽咪~

伯爵府

suki_pang

單親媽媽唔係咁易做....
你講笑jar ~

之次我見過你post 張相出黎, 係祖鏗同爸爸影o個張相呀, 成個餅印咁o個張呀 ~

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

suki_pang :奶粉我就冇,糊仔我有好多,你要唔要呀?
仲有呀,我老公做藥房,有時會有d尿片slampe,佢老細會好平買比我c6咖,我暫時只係啱pampers中碼,如果有其他牌子slampe可平,你要唔要吖,(因真係會好平),個老細只係益d員工先會禁平,我可以叫我老公平時幫你留意下,如你有需有的話,我可叫佢代你買,但唔會經常有的.希望我可以幫到你啦

大宅

只是關心.你臭b飲唔同奶粉.會對腸胃唔係咁好.似終到係7個bb.佢無可能識應到.你準量比一隻奶粉佢飲啦.我見到你寫:(我未試過咁徬徨..依家個戶口餘下幾百蚊...
屋企d 奶粉又無乜....自己就話$13就搞掂一日3餐...咁多位媽咪~
單親媽媽唔係咁易做....真係要諗清諗楚呀..)點解會咁.佢爸爸呢.

首頁

尾頁

跳至