跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 好心呢, 福心呢...可憐我呢個窮媽呢..

無問題!! 最怕係無得飲o者...

天水圍....
無所謂~就到你就得...
至緊要方便到你丫嘛....

karenleung 寫道:
suki_pang,

羊奶粉"arm"唔"arm"啊? 又牛奶又羊奶唔知得唔得wor!!
如果你要,不如我地係天水圍交收啦!咁你624可拿少2罐!

大宅

jannlly,

傻豬媽~唔同人有唔同o既路...
有咩得罪唔得罪丫...

男人~可能係我父親的原故吧..
我自小就唔相信婚姻、唔信男人係靠得住..

工作~我信呢個係主的安排..(我唔係教徒)
o係知道臭b的預產期正正就係我合約期滿時..
我就預左..我分分鐘要靠綜援..
但就因為主的眷顧, 我又可以續約..
靠自己總好過靠男人....

$$~當我知道得3個位時,我第一時間話左俾c6聽...
但回收到的只有一句話~"咁你要習慣下喇"..
你知嘛, 聽完呢句我唔開心左一段時間..

但我知道~日子點辛苦都要過,
依家唔同做女果時, 話想C就去C..
依家仲有個臭B !!!! 臭B係我一切的原動力

情緒~可能你未必信, 我到依家仲要返去睇精神科..
因為產後抑鬱果張問卷, 我仲未合格~~
但我相信我可以handle 到...
開心又係咁過~唔開心又係咁過,
緊係開開心心咁過啦嘛 ?!?

我有去做義工架,
我知道呢個世界仲有好多人無$$過自己..
我會o係我仲行得走得食得痾得時, 都會去幫人...
回饋天主對我的眷顧

有好多野, 我都睇得好化,
外表廿幾歲...內裡就已經係一個老人家...
好喇...我發完"up風"喇.....阻你咁多時間睇添

大宅

jannlly:

我有一罐雪印2號, 請pm覆我如何交收! 我建議你可以在自己個topic度寫少少你既困難之處, 好樣其他媽咪知道你是真正需要幫忙的. 因為其實bk仲有好多需要幫助既媽咪, 例如"單親媽咪"論壇內的, 所以當大家在不知情之下, 會選擇幫其他媽咪先.

suki:

sorry, 借咗你個位, 但奶粉唔係俾你, 因為實在有太多媽咪幫你手啦, 所以我諗臭b一定可以食得飽飽的. &, 如果仲有d咩其他需要的, pls let us know. 幫到的一定幫, 我始終擔心垃圾房的東西會唔會唔夠衛生呢!
http://albums.vitapixel.com.hk/200709/heison/cover.html

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章

suki,

唔緊要∼我都發了一輪騷∼

其實我都係覆緊精神科醫生∼不過可能我只係情緒變化大∼所以唔使食藥∼如果沒有咩事覆埋下次可以唔洗再去∼

我個社工之前都係有叫我諗申唔申請綜緩∼不過轉頭佢又一諗∼唔得∼因為我地唔係自己一家四口住(我地apply 緊公屋,我地兩家的屋企都係住係公屋,我地暫時在我媽媽處住)∼況且又剛剛又過收入水平∼不過有冇都冇所謂∼靠自己仲好∼

另外,其實我好少講呢d野比人聽∼連我朋友都唔知我依家處境∼

我都唔係信徒∼不過偏向基督教∼

suki你係唔係ekin Fans野∼我都鐘意佢d歌,不過我唔係佢Fans~我係蘇永康Fans~之前唔結婚,成日都attend佢dFunction~

大宅

suki秘書!!
一罐雀巢米粉350g,一罐牛欄牌2號400g,6月24

複式洋房

jannlly,

我好佩服您!前路雖難行,為你和你老公鼓掌!!!

複式洋房

Suki,
i have 1 can S26 (400g) and 3 cans A+(400g), how to give to you ah? i live in Lai Chi Kok..
pls PM me.

大宅

suki,

我有一罐s26低敏,啱既可以搵日lunch攞比你!

別墅

hi suki_pang:
我都有2罐雀巢金裝400g,不過黎緊既gathering我都唔去,唔知點俾你呢?

男爵府

suki,

我唔係幾識講野, 但我都經歷過好多唔開心嘅野! 明白到你嘅感受, 不過你真係要努力呀! 臭b同我地0611嘅媽咪都會支持你! 你睇! 幾多人reply~~希望在明天呀!

大宅

suki_pang :你記得有乜需要出聲呀,你要唔要糊仔呀?我有好多,可以比你.你哋16號係咪有gathering,你去唔去呀?我可能會去,暫時未定,但如果你要的話,就算我唔去,我都可以攞嚟比你咖.仲有呀,你唔好拾垃圾房d嘢比臭b用啦,怕唔衛生,你總之有咩需要記得出聲,我哋會盡力幫你咖.

大宅

睇完呢個topic, 眼濕濕. 原來係綱上真係唔係吹吓水, 大家真係有個心. suki & jannlly, 比心機, 有咩問題記住share~
我係你o地身上學識去印賞自己有ga o野

禁止訪問

男爵府

SUKI

若果有媽咪係觀塘 / 將軍澳 / 小西灣想比奶奶阿臭b飲 我可以幫你攞 然後616或624比你

男爵府

卒之睇哂咁多個post...........真係唔知點講.....個心好唔舒服....但亦都好佩服兩位

大宅

我有1罐400g美素力1號..16號拎俾你啦

洋房

suki_pang,

請問BABY FOOD, 您要唔要?

大宅

要!!
只要係你地唔要..又可以免費俾到我個臭b ...
都要 !!!!!! thx !!!

sukihui 寫道:
suki_pang,

請問BABY FOOD, 您要唔要?

男爵府

我可以免費俾學儒仔你同臭B做伴喎 你要唔要呀

首頁

尾頁

跳至