跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 好心呢, 福心呢...可憐我呢個窮媽呢..

大宅

我知...有心便行了...謝謝
suki_ng_doraemon 寫道:
但我無幫到你呢! :-( :-( :-(

大宅

suki

我有一罐開咗嘅雀巢奶米,因阿B唔食,唔介意可於624俾你,另有數包亨氏米糊,要就話我知啦!

KKbaby

伯爵府

我係0612媽咪, 偶然路過... 唔知點解, 見到你個post覺得個心好拿住...

我好相信你係個堅強的母親!! 希望在明天... 最緊要你同亞B都健康開心!!

我有...
心美力(for初生BB) 900g 1罐 >> 唔知可唔可以拎去同人exchange
恩美力(2號) 400g 1罐
雪印白米糊 1盒
奶樽 n個(有d全新, 有d9成新 >> 因為BB滿月前曾用奶樽餵, 滿月後就全埋身餵啦!)
BB音樂CD

我見你係屯門醫院生, 咁你係埋住屯門?? 咁我地就可以係屯門交收啦!!

別墅

del

大宅

suki_pang

我有 一盒 HEINZ 淮山意米營養米粉 & 一盒 HEINZ 嬰兒營養米粉, 你要嗎?

男爵府

yen88 我20號去廣州做展呀 有無機會見呀 但我23號一做完展 夜晚我就飛返香港見我個學儒仔

大宅

shirleytong28

我19號番香港喇, 26號走, 喺香港見啦, 好無?

首頁

尾頁

跳至