跳至

首頁
45678...39

尾頁

別墅

Re: 04年6月BB(PART31)

linlin,
agree.....我每次見到Kara張相我個心就軟哂, 溶左落黎, 佢真係好"醜"架. 渣渣呢張大頭相kara真係似足阿媽wor.

pcsiauw 寫道:
渣渣,
個囡真係越大越"醜", 真係"醜"到不得了呀!!! 第陣時佢亭亭玉立ge時候, 你要睇緊d呀嘻嘻
[/quote]

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

渣渣, 其實 lee 類說話, 響我地日常生活裡面, 成日都不經不覺咁講左出黎, 但自己係唔為意架, 老實講, 阿仔點會無啦啦識得講 lee d 野丫? 實係周圍聽聽埋埋咁學番黎囉~

ardnas65 寫道:
亞仔話 "亞麻好鬼煩.."

伯爵府

好明顯佢以為你同佢玩緊拍手啦哈哈 (即係證明你都係錫住佢黎打 :mrgreen: )

ardnas65 寫道:
蓮蓮,
佢 成日放野入口, 打佢手掌 (好大力, 啪啪聲), 佢就會同您笑.. 跟住自己係到拍手掌...

伯爵府

仙仙,
我反而覺得阿渣張大頭相似阿哥多d喎, 仲有仲有, 我都係覺得阿媽靚d~ :mrgreen:

別墅

linlin,
kara阿媽係靚女黎嘛, 不過"sarp"下眼睇kara似阿哥之餘都有d似阿媽.

好鬼c頭痛呀, 連續痛左3-4日架啦 (俾stephanie知道實我), 呢幾日已經食左成排panadol, 今日都唔敢再食, 淨係搽白x油.

伯爵府

其實頭痛真係好鬼辛苦, 點解你會成日頭痛ge呢...? 你最後有冇搵d中醫睇下呀???

別墅

linlin,
我都唔知典解會成日頭痛, 好辛苦, 連個牙"較"都唔舒服, 我上次問醫生洗唔洗照下個腦, 醫生又話唔洗.......我仲未睇中醫呀, 睇開果個又唔近屋企, 等放暑假真係要去睇一睇, 唔好再拖.

別墅

想問下已經有兩個小朋友ge媽媽:
其實私底下會唔會都有偏心? 我成日都想像唔到, 如果生多個, 對小朋友ge愛係點分配?

大宅

易拎, sorry, 4座淨識你同aggie咋 :mrgreen:

仙仙, 其實個心就真係兩個都咁鍚, 不過因為好多時家姐識'扭', 同帶佢出街都方便d, 少不免時間同其他野都係俾佢多過細佬.

等待驗證會員

多謝您地讚亞妹豬... 真係睇個樣就好啦.... 平時呢隻妹豬真係奀皮過亞哥好多倍....

仙仙,
我都真係兩個都咁錫, 連我自己都分唔到我錫邊個多d...
如果我夠大力, 兩個都一齊抱呀... 嘻... 不過我都係同亞哥出街多過同亞妹, 因為同亞哥出街無咁多野拎... 同埋我暫時好少同亞妹單獨出街, 除非亞哥去左亞公到訓, 咁我就會帶妹豬去沙田行下..... 但係講緊都係1-2個鐘ge 事... :p

您係咪打算整多件???

蓮蓮,
可能係亞公/ 婆到學番來.. 因為我真係唔會話人煩..

別墅

渣渣,
我都想, 不過真係好難, 要度期:mrgreen:.......如果今年都冇我就唔生啦, 事關年事已高.

您係咪打算整多件???

等待驗證會員

仙仙,
lu li jia yau!!!!!!!!

別墅

thx 渣渣.

我有個朋友勇氣可嘉, 尋日佢第二名出世, 佢已經45歲, 老公48歲, 好"鄧"佢地開心, 不過俾著我, 呢個年紀我就真係唔敢生啦.

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

CCIW 寫道:
thx 渣渣.

我有個朋友勇氣可嘉, 尋日佢第二名出世, 佢已經45歲, 老公48歲, 好"鄧"佢地開心, 不過俾著我, 呢個年紀我就真係唔敢生啦.

好有勇氣呀!!!! 如果我都已經45歲, 又有一個小朋友, 都唔會諗住生!!!!

等待驗證會員

45... 我都唔會生... 我驚我自己有心無力..... :-|
CCIW 寫道:
thx 渣渣.

等待驗證會員

仙仙,
您做乜事又頭痛呀?? 親戚到? :-| 您快d去搵個中醫睇睇啦....... 真係令人擔心呀......

別墅

渣渣,
唔係親戚到呀, 我都唔知做乜痛咁多日....其實, 我好想去照下"磁力共震", 下次睇開醫生再問下好唔好去照.

等待驗證會員

您有無買保驗呀? 做磁力共震好似有得claim woh....
CCIW 寫道:
渣渣,
唔係親戚到呀, 我都唔知做乜痛咁多日....其實, 我好想去照下"磁力共震", 下次睇開醫生再問下好唔好去照.

大宅

good afternoon

sandra, 亞妹真系好靚女 :mrgreen:
我都系得個"很"字

大宅

仙仙, 你真系要take care wor

首頁
45678...39

尾頁

跳至