自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

Re: 如果可以係hk生活就好la!!!! (再戰版~~)

yee ma 我都未見過你

waiabbey 寫道:
你都未見過我真人, 點知鐘唔鐘意?
[quote]
鍾薏媽媽 寫道:
我鍾意睇你真人多d
[/quote]

子爵府

好媽媽勳章

冇你同佢蓋被,所以傷風囉
鍾薏媽媽 寫道:
[quote]
我慣左架啦~我日夜顛倒嘛!!! c6好煩, 唔開又話熱訓唔到, 開成晚又話第二朝會傷風
[quote]
c6宜家咪傷風緊lohh
你宜家仲係咁.....早瞓ga??

子爵府

好媽媽勳章

up

大宅

嘩嘩嘩,您地駛唔駛jur得o禁行呀! 開業『頁』無耐就成7pgs

我仲要搬番留o向舊地方d post過黎 :-( :-( :-(
Sue

大宅

oic。
薏媽,我聽過好多人都做takeaway生意,想問係咪好流行架?
Sue

鍾薏媽媽 寫道:
[quote]
ccmching 寫道:
薏媽,
您係Spalding就2年, 係uk差唔多15.6年=》除您在uk讀書外,其他時間爲什麽會到uk不同的地方住ge,好奇問下
Sue

[quote]
因為c6 lohh 佢之前係lincoln做嘢, 咪搬lincoln lohh, 咁跟住佢係spalding揾到le檔takeaway, 咁咪又嫁豬除豬lohh........ 唉

子爵府

好媽媽勳章

好耐冇見啦 sue :mrgreen: :mrgreen:

大宅

薏媽,

您又唔溫書,我出過post回應poopoobe咪講左咯
Sue
鍾薏媽媽 寫道:
[quote]
ccmching 寫道:
薏媽,
我知! 厘到d人咪得閑搞下野咯,唔係邊黎o禁多件細路 您個邊多唔多人生好多件架 我觀察所得這裏人生得都幾多,周圍都見到好多小朋友,而且一個媽咪湊住2-3件唔出奇
Sue[quote]
我唸都係la, 尤其d醩妹
咁你得閒又會做セga??

大宅

waiabbey,

It's so great!
Sue
[quote]

Click Here d公仔應該夠你用
[quote]

子爵府

好媽媽勳章

sue 可能你溫完書我已去做猪了 :-( :-( :-(

複式洋房

Hi everybody,
我而家先到.....唔會好遲丫麻
啱啱沖咗涼咋 :wink:

c6 好明白嘅, 佢一定會幫手湊仔架, 有時我同 sean 出去 shopping 耐咗, 返到屋企佢會問長問短, sean 乖唔乖咁架, 其實佢算好緊張果隻嚟架啦

你哋好勁丫, 追 page都追到眼花啦 ?-(

複式洋房

hi 薏媽,
你個女好得意呀, 幾時影架 d 相

複式洋房

hi waiabbey,
簡直 "掂" 呀, 好勁呀....
係呢, 可以教我 paste d 公仔嗎?

大宅

del

大宅

齋睇您地厘段對話,以爲您地兩個係les

鍾薏媽媽 寫道:
[quote]
你都未見過我真人, 點知鐘唔鐘意?
[quote]
淨睇相都性感撩人la, 真人咪....... 鍾意arh...鍾意arh......

大宅

係o羊係o羊

magee009 寫道:
好耐冇見啦 sue :mrgreen: :mrgreen:

大宅

magee009,
[img align=left]http://maggieland.myftp.biz/download/msn/emotion/emotion20.gif[/img]

您估計正確。
Sue
magee009 寫道:
sue 可能你溫完書我已去做猪了 :-( :-( :-(

大宅

:-( :-( :-( 上到黎您地已經走嗮lu :-( :-( :-(

大宅

poopoobe,
您個仔只眼又够大啦!好靚仔!

薏媽,
第一次見到您個女張玉照,好長頭髮,好得意!有矛close up

Sue

男爵府

我遲d PM比你啦!
鍾薏媽媽 寫道:[quote]
你都咁多野焗, 又想整紅豆糕? [quote]鍾薏媽媽 寫道:[quote]
咁教唔教sin??

男爵府

一時時啦
[quote]
鍾薏媽媽 寫道:
c6宜家咪傷風緊lohh
你宜家仲係咁.....早

首頁

尾頁

跳至