自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 如果可以係hk生活就好la!!!! (再戰版~~)

小忌濂呀, 真係好耐無見啦!!!!
小忌濂 寫道:
hi 各位

好耐唔見

男爵府

男爵府

magee009 寫道:
怕你撩人咋

男爵府

我有架, 因為我係張床度上BK架!
magee009 寫道:
冇你同佢蓋被,所以傷風囉

男爵府

ccmching 寫道:
waiabbey,

It's so great!
Sue

男爵府

噤就得啦! 如果你份人工夠一家用既, 老公又肯湊bb都唔一定要有野做格, 點解女人可以留係家做c9, 男人唔可以留係家做c6? 要看你

男爵府

你去right click個公仔, 去"properties"度copyURL, 出post時就click "IMG", paste條link上去就得!
poopoobe 寫道:
hi waiabbey,
簡直 "掂" 呀, 好勁呀....
係呢, 可以教我 paste d 公仔嗎?

男爵府

齋睇您地厘段對話,以爲您地兩個係les

複式洋房

Hi waiabbey,
thankyou, Sean have a bath now, talk to you later

大宅

poopoobe,
唔記得問您sean個頭係咪自己剪的,前額頭有d『岩饞』,唔好剪o禁短,矛o禁靚喔 :mrgreen: :mrgreen:
Sue

複式洋房

Hi ccmching,

講起佢個頭就無明怒火三千丈
响舊年嘅 x'mas 我個 brother-in-law 同佢個女, 一齊嚟我哋呢邊過 x'mas, 因為我哋住緊嘅係, sean's great grandma's house, 佢哋攞嚟做 holiday house 架, 如是者, 可以話任何親戚都嚟得......好嘞, 佢個女鍾意抱住 sean周圍行, 成日痴住我個仔都由得佢, 點知有日, 個neighbour 走嚟 say sorry 話佢個仔有 head lice, so.....everybody check, when I check, it show a lot of adult of head lice on sean's hair :-( :-( 當時佢得 4 個月咋, 唔使講, 我一定有啦, 我就响個 blackyard 梳咗 2 個鐘頭 之後佢個女梳咗成5 碗出嚟, brother-in-law 用水同梳就咁梳 d head lice 出嚟, 仲叫我哋扮無野 邊有人咁教仔女架

好嘞, 自此之後, 我哋就驚咗佢個女, 因為當時我被迫選擇 shave his hair, 用果 d treatment 藥水搞到佢 d 頭肉紅晒呀, 陰公 :-( :-( 呢個 easter 又話嚟我哋度, brother-in-law 仲 promise 我佢一定 clear 晒先過嚟, 點知嚟到第二日, 我已經發現有 head lice 响 sean 嘅頭度啦 呢次之後, 我哋咪响 email 展開罵戰囉......到而家佢哋唔采我哋, 我哋唔采佢哋, d 阿哥阿嫂當咗我哋係衰人, 因為我唱佢哋丫麻, 話佢哋有頭蝨又唔理, 我覺得我無錯

大宅

poopoobe,[quote]
佢個女梳咗成5 碗出嚟
[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_1072.gif[/img]
好核突jet!
唔好發怒,Sean的頭髮好快會生番出黎,到時候靚仔嗮!
Sue

大宅

點解矛人架

男爵府

poopoobe,
咁多head lice好恐佈呀!!!!

複式洋房

所以我一講起佢個髮型, 我就
近排 c6 又話叫我帶佢剪頭髮, 我帶佢去 hairdresser 度, 又話可以遲 d 先, 我唔想同佢剪住, 因為而家踏入冬季啦

複式洋房

hi ccmching,
哈哈....而家都 ok 啦嬲....?! 我覺得佢哋無常識囉

複式洋房

we need to go to mother's group now, talk to you later

男爵府

我都要去
poopoobe 寫道:
we need to go to mother's group now, talk to you later

子爵府

好媽媽勳章

poopoobe :梳到5碗咁多,都生左唔少日子啦,佢可能全家都有,所以整極都有,

poopoobe,[quote]
佢個女梳咗成5 碗出嚟
[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_1072.gif[/img]
好核突jet!
唔好發怒,Sean的頭髮好快會生番出黎,到時候靚仔嗮!
Sue

子爵府

好媽媽勳章

waiabbey 寫道:
poopoobe,
咁多head lice好恐佈呀!!!!

我表妹返小學時都試過,立即去電 hair,結果成個小 c9 咁 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至