想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我同我BF一直都係體外射, 我好想要BB, 我地一直都係體外射, 我上次黎M 係11月19日, 到而家都未黎, 上個星期驗過無中, 好煩... 唔知有無JM 體外射, 但中左?

男爵府

回覆:體外射, 中機會高嗎

雖然我唔係,但體外射都有機會㗎,因為jj有分秘物㗎!但易唔易中就唔知了~~

禁止訪問

回覆:體外射, 中機會高嗎?

禁止訪問

引用:我同我BF一直都係體外射,+我好想要BB,+我地

男爵府

有做就有機會有

子爵府

有入過就會有機會

別墅

樓主諗清楚,同bf傾好先喎…我認識有啲奉子成婚嘅朋友,分享話婚後俾男家睇唔起,男家嫌無面…佢地都好唔開心,覺得生仔咁辛苦、無人support, 仲要俾人歧視

如果你男友係唔想,你夾硬來,如果佢真係唔負責……touchwood, 咁點算呢?就算佢肯負責,你難保佢個心一世都會無刺?

我就識得個男性朋友,覺得同女友唔夾,想分手,點知個女嘅"忘記"食避孕藥而夾硬結,結婚心裡同經濟都未預備好…婚後日日炒。

或者樓主同男友感情好好,唔會有問題。但如果感情好,何不坦白呢?雖然你唔算呃佢,但都係自己計算吖…講到底,我路過多事,擔心你後悔,做媽媽不易,做未婚媽媽更係孤立無助

大宅

回覆:grace911 的帖子

我同你情況一樣,試左三個月都無中過!

大宅

佢體外,即係唔想要。。。

公爵府

有預射的, 即係真射之前會射少少出來, 所以體外射都有機會中
所有事物,當你知道它不是真的時,它就不會令你痛苦。

男爵府

我的育兒心得勳章 DHA勳章

唔計預左生BB果時, 咁多年我同老公都係體外, 但一直都無中過, 我都好想有下意外, 因為我想生多個

大宅

我9年嚟都係體外,到結咗婚都成一年體內先中!如果真係想生,一定要有計劃會好啲,有咗後會有好多迫切問題會發生,例如住屋,經濟等等

男爵府

我地都拍拖左好多年, 唔係話無打算結婚, 不過大家覺得有左咪結婚咁, 我好鍾意小朋友, 佢唔想有, 但有左的話, 佢又會接受.

大宅

引用:我地都拍拖左好多年,+唔係話無打算結婚,+不

原帖由 grace911 於 14-01-09 發表
我地都拍拖左好多年, 唔係話無打算結婚, 不過大家覺得有左咪結婚咁, 我好鍾意小朋友, 佢唔想有, 但有左的話 ...
咁計啱排卵,下次叫佢試下係入面射囉,可能吸引到佢咖

翡翠宮

唔該有左共識先; 老土d最好結左婚先
唔係又盞搞到個B

男爵府

我仲未黎呀, 我驗過又無中,
我係唔係應該去睇醫生?

首頁

尾頁

跳至