美容扮靚

跳至

首頁
12345...95

尾頁

子爵府

Re: 吉之島$10店的驚喜

[quote]
大蘋果 寫道:
綠色花花睫毛夾 = 要黎夾眼睫毛等佢曲d呢!d網友試過最好用係哩款,夠曬專業,夾完好有立體感.(外盒係透明有d綠色花花)響sa sa 要賣幾拾蚊.

我最有興趣呢樣,你講到好正,等我下個星期去look look先,Thanks!!
[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

珍珠宮

另我發現有隻叫 Winmax o既 eyebrow pencil(black or brown color), 好好用,上眉色好natural!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

有隻綠色盒啡色樽o既Royal Jelly 美容液,都ok好用!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

洋房

點解無人講 "馬油"
響日本100 yen 店好 hit
可以搽濕沴, 主婦手.

大宅

我係$10店買過一隻 冷熱膊袋, 可以放入雪櫃又可以放入微波腦叮.
冬天就叮熱佢, 暖住訓攪, 當熱水袋咁. 我通常用黎膊眼, 對隻眼好舒服, 冷熱都得, 好方便. 但唔係成日有貨, 冬天個排好耐都無貨, 而家又有番啦!

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

kitty-tko

我知你講咩, 我都曾經買過, 但我買貴巧多..
等我去睇下先, 買多幾個溝淡個價錢都好

kitty-tko 寫道:
我係$10店買過一隻 冷熱膊袋, 可以放入雪櫃又可以放入微波腦叮.
冬天就叮熱佢, 暖住訓攪, 當熱水袋咁. 我通常用黎膊眼, 對隻眼好舒服, 冷熱都得, 好方便. 但唔係成日有貨, 冬天個排好耐都無貨, 而家又有番啦!

男爵府

好媽媽勳章

大長金,

請問嘜野係馬油呀?小朋友搽濕疹我嗎?可唔可以放photo上來睇下呀?
大長金 寫道:
點解無人講 "馬油"
可以搽濕沴, 主婦手.

別墅

I buy those disposable floor mats for pets to "ng ng" to use it on my bed during first few days of period in just there is any leakage. There are 2 types, bigger ($10/4 pcs) and smaller one ($10/8pcs). The bigger one is better. Can reuse until it is dirty.

男爵府

醒目開學勳章

睇完個post即去買左以下貨品黎試:
1) 粉紅色樽的清洗粉卜液
2) q10 handcream
3) q10 TONER
4) 綠色花花睫毛拑
5) 俗稱 "黑面" = 有個炭字&有個黑面公仔=mask

不過都去左幾個地方先買齊~

水晶宮

我想問,

4) 綠色花花睫毛拑

呢隻係邊間 shop 買到呀??

複式洋房

大蘋果 寫道:
我唔識點樣post d相上黎,
洗M水 = M到的日子,弄髒了用來洗的.

明白了, 謝謝您大蘋果. 我一陣去看看先.
:-) :-D

民房

佢地d眼睫毛液都幾好嫁..... :wink:

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

等我buy黎試下先

ADA_K 寫道:
佢地d眼睫毛液都幾好嫁..... :wink:

男爵府

醒目開學勳章

多利是 寫道:
我想問,

4) 綠色花花睫毛拑

呢隻係邊間 shop 買到呀??

我左黃埔店買到~
掛在最底的位置~

複式洋房

大長金 寫道:
點解無人講 "馬油"
可以搽濕沴, 主婦手.

吉之島$10店有得買咩?邊間有得買?咩樣嫁?

洋房

我在九龍城廣場$10.-店買的, 個樣好似一般hand cream 咁, 全支肉色, 有好大個 "馬油" 兩個字.

水晶宮

我都係黃埔 jusco 買左$10的睫毛夾, 有好多款的, 好彩大家報料話係綠色花花盒 & 係貨架的最下面, 如果5係都搵5到, 真係多謝大家 tried, 真係效果好好, 出面電1xx都無咁正既效果呀, $10真抵玩

化妝品就無斬獲, 黃埔jusco好少款, 亦放得好亂, 反而九龍城廣場就多好多護膚&化妝品, &好整齊~

k-mom

馬油handcrea, 我有見過, 好似係橙橙地色, 寫住'馬油'咁架, 你去 look look啦~

男爵府

醒目開學勳章

今日試左~~俗稱 "黑面" = 有個炭字&有個黑面公仔=mask ~~
效果都幾clean~不過建議只"孚"個鼻好喇~~
因為"meet"返出黎都幾痛架~~

洗樸水真係洗得好乾淨

九龍城0個間d化妝/護膚品齊好多架~
如果$10店d產品有使用說明就好~

大宅

尋日試咗呢隻"馬油", 係中 嗰間買, 用完到今朝都仲覺得隻手好似多咗層保護膜, 真係照正, 多謝介紹.

別墅

How do you use this 美容液 ? As face lotion ?

wai001 寫道:
有隻綠色盒啡色樽o既Royal Jelly 美容液,都ok好用!!!

首頁
12345...95

尾頁

跳至