美容扮靚

跳至

首頁
34567...95

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 吉之島$10店的驚喜

honghong,

講白d ma. 妳想我幫妳買嘜野吖,我呢2日行開果樹就幫妳買啦,比個list 黎啦.

大宅

多謝哂你哋嘅分享,等我一陣去旺角睇吓有乜收穫先

珍珠宮

另外在將軍澳廣場有吉之島$10店,都唔細間o架!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

我去過兩次旺角個間, 係除左"目力"六色眼影之外, 其他係一樣野都搵唔到ga~

我叫亞貓,唔好以為我個名好求其,因為我原是流浪貓一隻,起初未諗到名時,個個都叫我"亞貓",之後就算同我改左名我都唔識應 :mrgreen: ,所以最後大家都叫返我做"亞貓"。

大宅

Kristy-mummy 寫道:
多多,

我都無主婦手,唔知work 5 work bor, but我就覺得好用過屈人寺/萬0買果d萬瘦雷敦/olay... . 有d handcream用左得個油字,有d就搽左好似無搽過,一d都唔潤,但呢隻馬油潤得黎唔覺油淋淋,好爽.

agree~

何只爽, 我覺得搽完隻手滑左好多~
我叫亞貓,唔好以為我個名好求其,因為我原是流浪貓一隻,起初未諗到名時,個個都叫我"亞貓",之後就算同我改左名我都唔識應 :mrgreen: ,所以最後大家都叫返我做"亞貓"。

大宅

今曰去旺角嗰間淨係買到支handcream(有個女人揸住隻碟嘅)&eyeliner pencil,好多嘢都冇得買:"黑面","白面","灰面",綠色花花睫毛夾,馬油,好多護膚品都冇

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

講到支馬油 handcream 咁正, 琴日終於開左來試, 我搽對有乾皮及超爆拆的腳睜&手, 之後走去訓, 係床度竟然滑到跣被 今朝起身, 對手&腳超滑

honghong

please check PM

別墅

Thanks for sharing. I have to go to Kowloon City and shop shop shop !

多利是 寫道:
講到支馬油 handcream 咁正, 琴日終於開左來試, 我搽對有乾皮及超爆拆的腳睜&手, 之後走去訓, 係床度竟然滑到跣被 今朝起身, 對手&腳超滑

honghong

please check PM

水晶宮

請問隻目力6色眼影係未菱形架?? 我見過既唯一6色眼影是菱形的, 但沒有寫目力bor ?-( ?-(

洋房

大創目力6色眼影

最上的四格係「眼影」, 左下角的係「眼線膏」, 右下角的係「eye base」, 打底用的~

大宅

將軍澳廣場$10店,仲有‘馬油’買!

複式洋房

係噃, 啱啱係樓下睇完真係無晒d"馬油"handcream喇wow!

mirandalaw 寫道:
點解我尋日去北角果間唔覺有 "馬油" handcream既
我仲買左支q10 handcream tim..
睇黎我買錯左啦!

水晶宮

hi, raheey

解釋好詳細, thank you

raheey 寫道:
大創目力6色眼影

最上的四格係「眼影」, 左下角的係「眼線膏」, 右下角的係「eye base」, 打底用的~

男爵府

唔知大家有無買過睫毛液既thiner呢?!
我試過ok喎,我滴4,5滴左右...同岩岩開既mascara無異

我係係銅鑼灣分店買架,但已經執左
大家想買既可以留意下...佢應該係放係化妝品個d位架~

伯爵府

複式洋房

hi, 睇完你地介紹, 都心郁郁.....

大宅

多利是 寫道:
hi, raheey

解釋好詳細, thank you

[quote]
raheey 寫道:
大創目力6色眼影

[/quote]

我無買呢隻丫, 因為覺得d色唔係咁岩,我係旺角買左eyeshadow stylist個隻, 我覺得好好用,d色又靚,又多款~

子爵府

我上次去買左一支q10既handcream
都幾好用喎, 好潤但唔"立"

珍珠宮

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

我上次去買左一支q10既face cream,用來查雙腳,當堂潤滑o左好多!!!

首頁
34567...95

尾頁

跳至