美容扮靚

跳至

首頁
45678...95

尾頁

珍珠宮

Re: 吉之島$10店的驚喜

我上次去買左一支q10既face cream,用來查雙腳,潤滑了好多!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

以下是我用過好的產品:
Winmax eyebrow pencil,
q10既face cream,
q10既hand cream,
royal jelly gel,
炭字洗臉cleanser,
眼睫毛夾.
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

wai001

想問下你, 眼睫毛夾係邊間shop見到有呀?? 係咪透明綠色花花盒個隻呀?? 我行過黃埔&九龍城幾次都5見有呀~

別墅

九龍城有"馬油"handcream嗎?

洋房

洋房

yungyung,

我昨日去過已經賣晒, 有好多貨都未補充.

yungyung122 寫道:
九龍城有"馬油"handcream嗎?

別墅

Thanks for your information. In that case, I will wait until next week

[quote]
raheey 寫道:
yungyung,

我昨日去過已經賣晒, 有好多貨都未補充.

男爵府

好媽媽勳章

我上星期見Y.L.個10蚊場明明有好多綠色花花睫毛夾返左貨,起碼有20盒,但琴日去一盒都無晒,馬油又買晒,真係咁多人買
該用戶已被刪除

水晶宮

k-mom

係啦..之前我係黃埔shop買左錄色盒花花睫毛夾, 個時見貨架上仲有好幾把係到, 之後我行過幾次都5見有啦

支馬油 handcream, 之前係九龍城貨架又係有好多, now 又話無啦

佢d貨真係去得咁快?? ?-( ?-(

珍珠宮

錄色盒花花睫毛夾,我是在旺角買到的!!!好似佐敦都有得買!

大宅

wai001 寫道:
錄色盒花花睫毛夾,我是在旺角買到的!!!好似佐敦都有得買!

我行左幾次都唔見有~~
我叫亞貓,唔好以為我個名好求其,因為我原是流浪貓一隻,起初未諗到名時,個個都叫我"亞貓",之後就算同我改左名我都唔識應 :mrgreen: ,所以最後大家都叫返我做"亞貓"。

子爵府

今日係北角都樣樣執d來用, 怕無貨, 不過有隻炭字洗面奶幾好用, 洗完成塊面好乾淨和收毛孔, 感覺緊緻又唔乾, 所以買埋炭字面膜, 還未用.

初初還以為十蚊店既化妝品唔慌好野, 感覺平野無好, 又怕過期才比十蚊店賣, 原來錯覺, 錯過晒好多好野, 原來平野都好過好多貴野.

水晶宮

係呀..真係5好以為平野就一定係無好..$10蚊真係有好多好野好過好多大牌子架..睇下你識5識搵架咋..大家有好野就繼續交流下啦

伯爵府

我想請問那支q10入浴液的用法,唔該

禁止訪問

子爵府

吉之島$10店的驚喜

I have been to Sheung Wan's shop but non I can found... so poor me...I will go again in next few days

[ 本文章最後由 MuiTse 於 07-7-3 16:38 編輯 ]

子爵府

有無人可以POST個睫毛夾張相出黎呀, 唔該!!

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

原文章由 高比 於 07-7-3 17:43 發表
有無人可以POST個睫毛夾張相出黎呀, 唔該!!

我都想睇下

複式洋房

首頁
45678...95

尾頁

跳至