自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

bk ...有條友傻架....周圍搵人攪野..有無人可以幫下我教我 badlist 佢丫..

我唔識佢架..前日佢 pm 我問我可唔可以同佢做朋友..
我咪話我無 msn 同唔到佢傾..叫佢有咩心事就係 bk 講啦..
點知我就收到呢 d pm 啦..
這是我第一日收到既 pm
ronnie1394 寫道:
Hi mimi,

可以跟你做個朋友嗎?我們可以在MSNchat下、傾下計。我MSN係[email protected]. 希望可以見到你啦!
這是第二日收到既 pm
寄件時間: 2007-06-05 18:09:39
--------------------------------------------------------------------------------
Re: Re: 可以跟你做朋友嗎?

我唔係唔想同你做朋友..但係我無 msn 啵..
你可以得閒上黎傾下既..

--------------------------------------------------------------------------------

無MSN唔緊要,但係係度傾又無咩引wor....不如出去搵個地方傾啦,飲下酒,傾下三級野,如果係岩傾既,又可以搵個地方享受下。。。。我既經驗,應該可以滿足到你既要求既。。。

呢條友係咪傻架..呢到係 mami 網...搵野食就去過第二 d 網啦..好心

大宅

Re: bk ...有條友傻架....周圍搵人攪野..有無人可以幫下我教我 badlist 佢丫..

哈哈哈~
好抵死D衰佬
寛恕別人等同善待自己~
憎恨別人等同虐待自己~

民房

Re: bk ...有條友傻架....周圍搵人攪野..有無人可以幫下我教我 badlist 佢丫..

佢係唔係傻ka,咩人都有............

侯爵府

真係咩人都有......

大宅

唉...badlist係冇用架,佢第二日又作註冊另一個名玩野lor,天下之無奇不有,無賴通街都係

侯爵府

呢條友真係柢

伯爵府

畀面勳章

洋房

條友.....賤!!!

珊瑚宮

好媽媽勳章

正cheap人
該用戶已被刪除

複式洋房

哈哈哈!!!!!因為你曾經在某topic答過
"如果係我.....我就會搵個""""有經驗"""
年紀大d 架啦...我唸會舒服 d 啦.. "
佢明顯係一個有經驗的老人家...哈哈哈!!!!!

複式洋房

哈哈哈!!!!!因為你曾經在某topic答過
"如果係我.....我就會搵個""""有經驗"""
年紀大d 架啦...我唸會舒服 d 啦.. "
佢明顯係一個有經驗的老人家...哈哈哈!!!!!

洋房

呢處有好多人搵食, 反正有殺錯無放過,
我有3個friend都係呢到同一時間收到
同一個人的message, 又話自己跟老婆
有問題 (都唔知真的假), 又話老婆唔想do野,
唔好以為係老粗, 都係有學識, 有地位, 有會計師,
有工程師, 更有為人師表的!!!!!! 什麼人都有的.
又話唔係想一夜情, 又話想搵情人, 又話自己性
能力有幾好, 又話自己有幾長幾大支野, 又話
要搞到人潮吹!!!
我有個friend都差點領野, 好在都無事,最賤係
個賤man得唔到又講的野非常難聽的, 搞到我個
friend好唔開心. 真係有需要就去叫雞啦!!!!
(可能因為$$都唔想比) ,不知所為!!
唔好以為係好小數, 如果你一有post話有問題,
1日就可能有10幾個這種人add你的!!!
再者, 要搵一夜情就去chat room搵啦, 死賤man們!!!

?-( :tongue:

大宅

好媽媽勳章

我估真

禁止訪問

洋房

就算話題幾咁引人入性, 都係齊talk,
都無叫人去想搞佢呢, 有d衰到搞唔到
時又話人正賤人.

別墅

男爵府

都話係"健康談性"囉..都係健康咁談下性姐..
如果係要..咁唔係到搵啦 !!!!
估到大家討論下..都會有 d 咁既事發生..!!!!

子爵府

咁多為人父母既朋友,都要入來搞亂個場,係唔係傻架!!!

大宅

首頁

尾頁

跳至