跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

參加半歲party, 又有興趣夾份買"端午金多寶"的, 請進

6月12日(星期二)有"端午金多寶", 一注獨得, 頭獎有$33,000,000 ~~~~~

有無興趣一齊買呀??
- 每人夾 $5-$10(視乎參加人數而定) ;
- 買一注複式 (中咗每人可分多d), 買多少號碼要視乎參加人數而定, 但會有 "11 號", 其他號碼由馬會電腦決定
- 中咗的話,
(a) 派彩$250以下, 唔分錢喇, 買份bb用品, 係party度抽出幸運兒
(b) 派彩$250以上, 我會過數比大家

6月8日星期五晚9:00截止報名,
6月11日晚9:00前過數作實 (稍後才告知大家我的A/C#)
6月12日中午, 我會PM通知各位買了的什麼numbers

有邊個有興趣? 請報名

1. swisslady

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 參加半歲party, 又有興趣夾份買"端午金多寶"的, 請進

禁止訪問

Re: 參加半歲party, 又有興趣夾份買"端午金多寶"的, 請進

男爵府

Re: 參加b歲party, 又有興趣夾份買"端午金多寶"的, 請進

有邊個有興趣? 請報名

2. anaBB
3.chris_11
4. MYLIM

男爵府

Re: 參加b歲party, 又有興趣夾份買"端午金多寶"的, 請進

2. anaBB
3.chris_11
4. MYLIM
5. shirleytong28

大宅

咁冇參加b歲party係咪唔買得嫁 :cry:

我都想玩吓,但冇參加b歲party

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

2. anaBB
3.chris_11
4. MYLIM
6. ester
[url=http://tickers.families.com][/url

子爵府

2. anaBB
3.chris_11
4. MYLIM
6. ester
7. lulu皇后
未經本人許可, 不得轉載

大宅

其實好歡迎架, 我只係擔心若果最後係抽禮物, 唔知點俾番唔參加party的媽咪
你有無相熟媽咪可以代你收禮物呀? If yes, 歡迎報名, 並請註明唔參加party 及代收禮物的媽咪網名

若係尖沙咀Gateway工作, or 住係深井的媽咪, 我可代為保管, party後再約時間轉交

小TT 寫道:
咁冇參加b歲party係咪唔買得嫁 :cry:

我都想玩吓,但冇參加b歲party

大宅

2. anaBB
3.chris_11
4. MYLIM
6. ester
7. lulu皇后
8. queeniedequeen-----------------HKD10

大宅

queeniedequeen, 點解你寫HK$10嘅
由於人數未定, 未知夾多少錢, 但一定不超過 HK$10

大宅

2. anaBB
3.chris_11
4. MYLIM
6. ester
7. lulu皇后
8. queeniedequeen
9.maggieman

大宅

2. anaBB
3.chris_11
4. MYLIM
6. ester
7. lulu皇后
9.maggieman
10. pcbb

男爵府

maggieman
我見到你個名 即刻click入去望下 我以為你會寫

0611 不准賭博 好彩 你係

同流合污

六合彩好呀 造福社群架

大宅

我都係咁諗...以為maggieman 會 ....

我唔玩喇...免得搭沉你地隻船...
shirleytong28 寫道:
maggieman

同流合污

六合彩好呀 造福社群架

大宅

~~~~mark six呢彈野,唔單止唔可以"不准賭博",而且要發揚光大佢 至對得住自己
shirleytong28 寫道:
maggieman

同流合污

六合彩好呀 造福社群架

大宅

2. anaBB
3.chris_11
4. MYLIM
6. ester
7. lulu皇后
9.maggieman
10. pcbb
11. 小TT ~ 唔參加party 及代收禮物(請問有冇人幫我 )

男爵府

suki 開心下啦 0611咁硬淨 中個安慰獎都開心架

大宅

del

大宅

我知道有d人係從來唔買六合彩的, 所以我無提議Maggie用我地樂B會的名義買, 自己出個post好似好d :mrgreen:

首頁
12345...11

尾頁

跳至