自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

Re: 麥 記 今 推 雙 層 魚 柳 包

大宅

yummy,yummy

大宅

睛靈勳章

魚柳薄左, 又硬, 都唔好食
del

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔好食!

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

嘩~~ 我覺得好肥喎, 個綠豆新地好核突, 睇怕都唔會食.

男爵府

醒目開學勳章

ktk 寫道:
me 2[quote]
bearbear325 寫道:
等我仲好想試tim....
[quote]
pat108tap 寫道:
綠茶新地唔好食 ..... 食左一啖掉左la~~嘥左6蚊>""<
[/quote][/quote]

Yesterday i almost bought it.

大宅

畀面勳章 陪月勳章

銘銘媽 寫道:
嘩~~ 我覺得好肥喎, 個綠豆新地好核突, 睇怕都唔會食.

個綠豆新地真係好核突, 我都唔會食, 但個雙層魚柳飽我又想試下喎

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

YES

joyce_531 寫道:
魚柳薄左, 又硬, 都唔好食

大宅

我都食咗,但係我就覺得好好味,可能我食嗰個飽係啱啱整出嚟啦! 不過兩塊魚柳真係會好 "漏",我嗰日好餓但都食剩咗少少、啲薯條又食唔晒……

首頁

尾頁

跳至