跳至

首頁
12345...14

尾頁

洋房

多唔多tko媽咪呀????

hi..你地好, 我係tko媽咪, 女女九月出世, 想睇下有冇仔女又係差唔多大既媽咪又係住tko, 可以得閒傾下計飲下茶好嗎??? 甘d小朋友又可以識多d朋友仔, 我想我個女同多d人玩呀

大宅

Re: 多唔多tko媽咪呀????

hi, 我都住係tko
我個係仔仔

洋房

HungYan 寫道:
hi, 我都住係tko
我個係仔仔

hello, hungyan
你好呀, 你仔仔而家識爬同識企未呀???
我住寶盈架, 近唔近呢?
你要唔要返工架??

別墅

hello, hungyan, nat.laam
我都係住tko, 新都城

nat.laam 寫道:
[quote]
HungYan 寫道:
hi, 我都住係tko
我個係仔仔

hello, hungyan
你好呀, 你仔仔而家識爬同識企未呀???
我住寶盈架, 近唔近呢?
你要唔要返工架??[/quote]

大宅

我都係住TKO,我個係仔仔.
以後多個朋友仔la.

大宅

Hello! 各位街坊

nat.laam

我住係你對面 – 維景
我要返工, 不過明天開始會做一個星期全職媽媽, 因為個工人放假, 所以請
該用戶已被刪除

洋房

hello: maymay829, 你好呀, 我都成日同b女去新都城行街架, 你要唔要返工呀, 得閒多d上黎傾下吹吹水啦

洋房

hello: maymay829, 你好呀, 我都成日同b女去新都城行街架, 你要唔要返工呀, 得閒多d上黎傾下吹吹水啦

洋房

HungYan:

你住o個度都有clubhouse可以得閒同阿b去玩wor, 我而家都係放工返去同b落樓下行同埋睇d小朋友玩咋, 你係咪我一個小朋友架? 我就係, 不過阿b而家識爬, 不過唔係好企, 因為佢一出世隻腳有事做過手術, 所以咩都比人慢....唉

大宅

各位TKO媽媽,

我都係住在TKO,
我就行東港城多d喇.

洋房

[quote]
BBrianma 寫道:
我都係住TKO,我個係仔仔.
以後多個朋友仔la.

bbrianma;

hi....我都係想個女多d朋友仔呀, 你好嗎

洋房

hello..kiki--mami

我琴日先行完東港城呀, 不過吉之島就黎執lu, 有d唔捨得, 遲d唔知有咩行呢

大宅

各位TKO媽媽,

我都係住在TKO,
我就行東港城多d喇.

大宅

各位TKO媽媽,

我都係住在TKO,
我就行東港城多d喇.

大宅

係啦,吉之島又執,百佳又未開.
而家想買超市d野都唔方便呀.

:-( :-(

hello..kiki--mami

我琴日先行完東港城呀, 不過吉之島就黎執lu, 有d唔捨得, 遲d唔知有咩行呢

大宅

nat.laam

你係咪全職媽媽呀? 你個bb冇咩事麻? 個個bb進度都唔同既, 慢慢黎啦!

HungYan:

你住o個度都有clubhouse可以得閒同阿b去玩wor, 我而家都係放工返去同b落樓下行同埋睇d小朋友玩咋, 你係咪我一個小朋友架? 我就係, 不過阿b而家識爬, 不過唔係好企, 因為佢一出世隻腳有事做過手術, 所以咩都比人慢....唉

大宅

今日先行完東港城......太多人la,
乜都冇買就走左.

nat.laam ,
我bb係未足月出世,
佢除左腦仔係8個月之外,
其他的發展都係慢少少,
加上佢又懶,又惡,又八掛........
所以我從來唔會同其他bb比較,
佢而家坐既時候,冇野引住佢,
會左右咁跌ga,如果有野吸引住佢,
都可以坐幾分鐘ge,只要發現有新目標,
就會撲埋去......咁點坐得定呢?

爬......?用個肚"冷"咋,"冷冷"下又瞓低,
用個背脊調較fit個位......反身,
再用手取佢的目標.

每個小朋友的發展都唔一樣,
我只係希望bb健康成長,
我自己的童年好快樂,同家人的關係好好,
所以我都希望bb的童年的回憶都係快樂.

子爵府

畀面勳章

Hi I also live in tko.....

得閒會多d上來同大家傾吓.....

別墅

我通常o係樓下行o乍, 近近地叫做同亞b去過街, 吾駛星期六、日返到我度都屈o係屋企~
1,2,3期行到爛咁滯..

首頁
12345...14

尾頁

跳至