跳至

首頁
12345...14

尾頁

洋房

Re: 多唔多tko媽咪呀????

jackieanthonybaby:

你仔仔冇事麻, 我阿女睇過富康有一個叫張敏華(如果我冇記錯), 佢都係兒科專科黎架, 你可以試下, 都幾好, 不過有d人就話佢惡, 睇下幫唔幫到你

jackieanthonybaby 寫道:
各位街坊,
今日阿仔有少少鼻水, 諗起問下你地睇開邊個醫生.. 打針c家又搵邊個呢?
我之前睇梁x芳, 有另一個媽咪 (AJ 是也) 提醒我, 佢ma ma...咁我就轉左佢隔離個吳文x [/quote]

別墅

jackieanthonybaby

你仔仔無事丫麻? 我個女之前都試過傷風, 同佢睇過1期羅冠球,幾好架。 羅醫生都幾細心, 又吾貴,好似$1XX。我見都幾多bb/小朋友睇佢。 佢星期日都好似有開架。
之前o係bk聽過d mama講梁x芳麻麻地,所以無睇過佢。
該用戶已被刪除

大宅

jackieanthonybaby,

你仔仔好返d未呀?

該用戶已被刪除

洋房

你仔仔好返喇, 真係好喇, 如果再有咩唔妥記得去睇醫生呀

洋房

各位媽咪, 我仲未參加過bk d活動, 如果各位知道有咩活動可唔可以通知聲我呀, 我而家都有留意緊一歲聚會, 希望去到啦

大宅

nat.laam,
我都係呀!
如果有消息,你都要記得通知我呀!

等待驗證會員

all
如果你地有睇開呢個TKO醫生, 留意下http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?mode=viewtopic&topic_id=1021395&forum=162&start=50&viewmode=flat&order=1
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

複式洋房

Hi! Hi! 大家好, 我都係TKO媽呀! 家住寶盈....小B是一名百厭仔.

jackieanthonybaby,
幼稚園可能會幫囝囝選 - 聖安德勒 (坑口). 你呢?
[

複式洋房

Hi, 各位MaMa, 我都係住TKO呀(新都城呀)!!

你地攪聚會的話,我同bb都想join呀,希望可以同多d bb一齊玩!!

大宅

pigpig129 ,
點解你會幫囝囝選 - 聖安德勒?
呢間校有什麼優點,我對tko的學校一無所知,我諗而家都要開始諗諗啦!

洋房

pigpig129:

你好呀, 我又係住寶盈架, 我地係街坊wor, 你住第幾座呀? 係咪全職媽咪呢? 我住第三座架, 唔知有冇見過呢??

洋房

之前提過下o係tko搞個一歲生日會for tko bb, 不過好似冇咩人回應甘, 其實我就希望有個bk既媽咪睇下可唔可以book個clubhouse搞, 不過唔知各位街坊點睇呢???

jackieanthonybaby 寫道:
點解個TOPIC 靜哂既? 各位街方, 忙緊咩呢?
[/quote]

大宅

聽講"將廣"間"德寶"幾好,唔知係咪呢?

由 BBrianma 於 2007-06-14 18:19:09

pigpig129 ,
點解你會幫囝囝選 - 聖安德勒?
呢間校有什麼優點,我對tko的學校一無所知,我諗而家都要開始諗諗啦!

別墅

kenixbb

hi,
我都係住新都城呀, 我住2期, 你呢?
不過亞b weekend先會返我到,吾知我地會吾會weekend o係商場見過面呢?
我通常星期6亞b食完第1餐奶就同亞b玩一陣然後落百佳買餸+買煲粥料,晏晝亞b食完粥, 有時我就會同佢一齊落去商場食mc記, 或者會晏少少去美心食tea。

kenixbb 寫道:
Hi, 各位MaMa, 我都係住TKO呀(新都城呀)!!

你地攪聚會的話,我同bb都想join呀,希望可以同多d bb一齊玩!!

複式洋房

Hi,

我都係住TKO架~(新都城).

我一個好少帶阿囡落街. 佢依家唔係咁鍾意坐BB車. 落到街唔夠15分鐘就要扭抱. 頂唔順~

洋房

Hi 各位TKO媽媽,
我又係住TKO呀(清水灣半島),因為囡囡一直俾婆婆揍,我地都係星期六日先返TKO咋。不過,7月份連婆婆都搬埋入黎TKO,我地終於返屋企喇!! 有聚會,預埋我地吖!!!
MySweetBaby - 大量歐美日品牌嬰兒童服飾用品
http://mysweet.hk↓↓↓

首頁
12345...14

尾頁

跳至