跳至

首頁
23456...14

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 多唔多tko媽咪呀????

該用戶已被刪除

民房

我都係TKO友.

複式洋房

jackieanthonybaby,

我個囡架車又真係冇乜玩具. 好...等我試下先.
唔該晒!

jackieanthonybaby 寫道:
KPY2006,
你試下放多D公仔 / 玩具係架車度試下. 我阿仔初頭又係唔鍾意坐車, 依家我放 / 掛住好多玩具俾佢, 佢就好肯坐啦.

大宅

嘉晴細過係睇佢既呢~ 不過而家我同佢地兩個細既轉曬e生, 如果係要快d睇完就算既我會帶佢地去慧安睇, 如果唔係就同佢地去坑口富寧商場吳e生, 佢係串左d, 不過真係feel到佢好pro, 唔錯~~~

各位, 係咪搞gathering呀? 不過我真係約左d寶林媽媽7月2號一齊去新都城同yan怡中間果個公園玩呢~ 不如7月再搵一日我地再一齊玩呀~~~ 好無呀?

洋房

hi jackieanthonybaby,

我地都想join呀,預埋我地吖! 報名先 !!

Name ------------------------------Prefer date
1. jackieanthonybaby--2A1B ---- 2/9, 9/9, 16/9
2. sweetiemama---1A1B ---- 2/9, 9/9

MySweetBaby - 大量歐美日品牌嬰兒童服飾用品
http://mysweet.hk↓↓↓

別墅

我因為逢星期五晚就湊亞b返黎, 跟住星期日就5點左右返婆婆度, 所以我好難join到你地d gathering呀。 :-(
每次見到你地有gathering,但自己就去吾到識d新朋友, 真係有d吾開心)

如果9月搞1歲party,
我可以請定24-25/9果兩日假,咁亞b吾駛星期日返婆婆度, 咁我就可以join 23/9果個sunday~

Name ------------------------------Prefer date
1. jackieanthonybaby--2A1B ---- 2/9, 9/9, 16/9
2. maymay829 -----2A1B ---- 23/9, 30/9

nat.laam,

我都想啊, 近近地有party好啊. 識左D街坊之後,都有照應啊! 邊度有好野都如有人報料

不如list 出黎睇下有幾多人可以先啦. 係TKO既屋苑 club house 攪個小型TKO 1歲 party 啦.

[quote]
nat.laam 寫道:
jackieanthonybaby:

之前提過下o係tko搞個一歲生日會for tko bb, 不過好似冇咩人回應甘, 其實我就希望有個bk既媽咪睇下可唔可以book個clubhouse搞, 不過唔知各位街坊點睇呢???

點解個TOPIC 靜哂既? 各位街方, 忙緊咩呢?
[/quote] [/quote]

複式洋房

nat.laam,
你好呀, 我都係住三座. 我唔係全職媽咪呀! BB係由婆婆TAKE CARE的, 不過婆婆就同埋我哋一齊住. 可能有見過都未定. 你認唔認得相中BB?
[

洋房

2. sweetiemama---1A1B ---- 2/9, 9/9
3. nat.laam---------1A1B------2/9, 9/9

[/quote]

洋房

maymay829:

一係我地搞既聚會早小小或者下午時間, 甘你咪可以黎完先返去囉, 甘得唔得呀

洋房

pigpig129:

甘岩既, 你又係第三座, 真係估唔到呀, 可能真係見過架, 不過我都係有工作, 又係早出晚歸, 你有冇成日過去隔離商場行架, 我有架, 成日都行, 所以悶晒, 我地而家想搞個tko既一歲bb聚會, 唔知有冇機會見呢?

pigpig129 寫道:
nat.laam,
你好呀, 我都係住三座. 我唔係全職媽咪呀! BB係由婆婆TAKE CARE的, 不過婆婆就同埋我哋一齊住. 可能有見過都未定. 你認唔認得相中BB?

複式洋房

nat.laam,

我都係差唔多日日行, 一歲PARTY真係要看吓時間先, 因為我是輪班的.
[

別墅

nat.laam

好呀,吾該晒你呀。
咁我又報名先。

3. nat.laam---------1A1B------2/9, 9/9
4. maymay829----------1A1B--- 2/9, 23/9, 30/9

nat.laam 寫道:
maymay829:

一係我地搞既聚會早小小或者下午時間, 甘你咪可以黎完先返去囉, 甘得唔得呀

大宅

咁我又想問下住"將軍澳站"呢邊的媽咪,
如果想帶bb去公園,我地附近......哪裡比較好?

別墅

nat.laam

好呀,吾該晒你呀。
咁我又報名先。

4. maymay829----------1A1B--- 2/9, 23/9, 30/9
5. PekoBB-----------2A1B------9/9, 15/9, 16/9

洋房

BBrianma:

我多數都只係沿住單車路同阿b行黎行去咋, 都好似冇咩公園甘, 跟住就去左行商場lu..你係咪架

BBrianma 寫道:
咁我又想問下住"將軍澳站"呢邊的媽咪,
如果想帶bb去公園,我地附近......哪裡比較好?[/quote]

洋房

我想睇下有冇各位媽咪有冇咩提議去邊度搞聚會呀? 我估都唔係好多tko媽咪, 大家有咩idea呢, 講下啦..

洋房

pigpig129:

唔緊要啦, 睇下就唔就到囉, 你要返輪班架, 做咩呀, 我做酒店架, 不過就唔駛輪既

pigpig129 寫道:
nat.laam,

我都係差唔多日日行, 一歲PARTY真係要看吓時間先, 因為我是輪班的.[/quote]
該用戶已被刪除

複式洋房

nat.laam,

以前我都係做酒店架(FURAMA), 不過CLOSE DOWN後就轉在做酒樓會計, 但係冇保障...因為酒樓始終成日都CLOSE. 放完產假就試找新工, 一搵就搵到份物業管理公司D熱線中心接線做. 不過, 遲D可能轉番做文職, 因為輪班都唔係好. 有冇好工介紹呀?

[

首頁
23456...14

尾頁

跳至