論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家想唔想要試用期???我好Urgent要資料呀))))))))))))thx~~~

想要的話...大家合作.. :mrgreen: 我剩係想要多d傳染病既case...有的話..可email情况比我開門[email protected]
fa email: [email protected]

要留電話架 :mrgreen: 因我有讀障...電話講清楚d

唔該大家up一up版

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 大家想唔想要試用期???Urgent))))))))))))

贊成.

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 大家想唔想要試用期???Urgent))))))))))))

del.

大宅

'舉腳贊成'

男爵府

當然希望啦!我出去打工都有試用期,老細覺得你頭三個月唔

公爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

你地贊成我都要資料做野喎...冇資料我做唔到架...大家幫吓忙周圍挖吓啦 :mrgreen: 仲要多多益善....我仲要有medical report果d證明架...無論喺海外或hk check既...我都"立"呀 :mrgreen:

大宅

醒目開學勳章

大宅

我都贊成,但你要的野可以點搵呀?

大宅

開門見山

Please check PM

大宅

讚成....

辛苦曬你地呀 ))))))

水晶宮

我個件唔係傳染病, 其他例子有冇問題?
開門見山 寫道:
你地贊成我都要資料做野喎...冇資料我做唔到架...大家幫吓忙周圍挖吓啦 :mrgreen: 仲要多多益善....我仲要有medical report果d證明架...無論喺海外或hk check既...我都"立"呀 :mrgreen:

複式洋房

十分贊成呀,無試用期對僱主吾公平!!!

大宅

Strongly agreed. Better have the probationary period of 6 months so as to enable the employer have sufficient time to hire a new one and the issuance of the work visa.

大宅

好媽媽勳章

贊成呀!! )))))))))))))))))))))

話晒都係隔山買牛,佢自己話咩都識,來到先知咩都唔識,但都來左lu,炒佢又要賠足,只好死忍 ... 好彩我呢件溝通得到,雞同鴨講就真係喊得一句句 :-( :-(

男爵府

十萬個支持.....
wallacemama

大宅

各位...總知有關身體狀况既都可以send過嚟..麻煩順便draft封信比我啦 ..前因後果最重要...但一定要有supporting...例如medical report等等....我會分類去研究...多謝...but記住留電話號碼...唔該 ....

大宅

睇咗...你果個工人既case對你既family有乜影响???呢度要知清楚d架...[quote]
fw5775 寫道:

我個件唔係傳染病, 其他例子有冇問題?[quote]

子爵府

絶對絶對需要!!

但我想問吓是否只有因身體健康的問題, 才能做成你地要的數據?

別墅

會係當中較主力既point...(開門係唔係呀?)

首頁

尾頁

跳至