跳至

首頁

尾頁

大宅

除了這版外(只有今晚d post,早上那些都睇唔到)其他的版我完全睇唔到新的post?-(?-(
是我的電腦有問題/bk有問題呀,有無人可以教下我點樣可以睇到其他版d新post呀

子爵府

我覺得新版好亂, 睇到我眼花花

大宅

Fanny
你在邊樹買戒片褲架?
Mothercare得M size,太大皓霖著唔到。

珍珠宮

原文章由 珀珀,慧慧媽 於 07-7-3 22:36 發表
新版面完全唔慣.要問老公先可以用到

早晨

唔係好鐘意新版面,一來用左舊版面4年幾而家唔係好慣,二黎大頭相細左,好似只係多左d word functions,但唔覺好有需要用.

順德之旅雖然有雨,但通常都是我們食早餐/lunch的時候落,到玩的時候就停雨,算是天公做美,不過影d相就冇咁靚囉!

小魚
put it this way,雖然而家會困身d,但孩童既時光好快消逝,可以見到自己既寶貝一日一日咁成長,學習,呢d係好寶貴既片段,消失左追唔番轉頭.我好enjoy同對仔女一齊既時候,唔會覺得冇左自己既時間,反而擔心第日佢地長大了不再依賴我 .琴晚諗起曦曦9月要返nursery我都有d唔捨得. :(:mrgreen:

cindy
係公司睇唔到皓霖的表現,等我今晚返屋企慢慢欣賞先.

珍珠宮

testing
testing
testing
testing
testing
testing
testing

珍珠宮

你地見唔見到我既回覆/應呀?點解我睇唔番自己既發表既??

子爵府

冇問題, 9.25am喺上水站美心快餐門口等啦。你比我個電話你66, 再pm66個tel 比我啦, 唔記得你66 叫乜哥???

伯友同你都辛苦啦, 叫伯友好好休息。

原文章由 hellora 於 07-7-3 18:34 發表
天氣太熱啦!! 我帶Ernest剪晒d頭髮....變左個和尚仔!:mrgreen:

forty,

我媽咪又近日病左(耳水唔平衡),星期五工人放假3星期,都唔知點算....星期六我又要返工 我已經叫daddy請左假,果日你可唔 ...
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

水晶宮

我睇唔到新既 post喎?-(

大宅

唔知點解我又睇唔到d新post:-( :-( ,連自己連了線但我個名都話不在線上:-( :-(

我點先可以睇到呀,你

大宅

DEAR ALL

話說琴日我執野時,在封箱,咁陶陶就要跟工人入房睡覺﹗跟住,陶陶突然大聲喊,一路叫,媽咪唔好執野呀﹗唔好走呀﹗

我都唔明佢點解知我執野,又聯想到我會走?真的莫名奇妙﹗

首頁

尾頁

跳至