跳至

首頁
12345...23

尾頁

大宅

Re: 2005年5月媽咪會 (Part 11)

dear all

陶陶新碎蔭look
[img align=left]http://i15.photobucket.com/albums/a379/yvonnehwy22/IMG_2326.jpg[/img]

[img align=left]http://i15.photobucket.com/albums/a379/yvonnehwy22/IMG_2319.jpg[/img]

子爵府

HI all

我6/6番左香港喇~住左成兩個月美國, 真係習慣左果邊生活 :mrgreen: :mrgreen: 天氣又好, 空氣清新, 今次旅程好充實, 仲去埋拉斯維加斯, 大峽谷, 連sky walk 都行埋 , 大峽谷真係好壯觀
婷婷都好開心, 不過就日日同個表姐爭玩具, 攪到我同弟婦周身都唔得閒, 成日看實佢地
原來一個3歲一個兩歲, 係好難攪架 !

另外講番california cream先, 我買左喇 ! 不過忘記抄底大家要幾多樽 :mrgreen: :mrgreen:
請填數目, 漏左名就自己填番啦 ! 有d可以係闊太lunch 交收

cindy --- 6
febian -- 3
貝拉----- 6
two ----- 1
forty ---- 1
sammi -- 4+1
^0^ ---- 2
maggie - ?
carol ---- ?
沙沙 ----- ?

大宅

技安:

welcome back
skywalk你都敢行,我就見到幅相都頭暈,因我畏高﹗

子爵府

hi twotwo,
我都畏高架 ! 不過一場去到唔行又唔係, 硬住頭皮, 仲咩埋婷婷添 行左幾步就唔驚lu

水晶宮

小魚,
你仲要瘦 無事麻 ?

水晶宮

一陣問完hb, 今晚call你
[quote]
forty+ 寫道:

SAMMI

我諗貨車會貴小小, 你地兩個大人車費來回都差唔多啦。

如果你地唔怕迫, 可以

珍珠宮

恭喜魚

嘔已經辛苦呢,工人仲要走埋佬 佢唔係好疼展峰兄的嗎
[quote]
smallfish123 寫道:
Hi all :-( 好耐無留言!

我嘔到剩返半條人命, 由 53kg 變到 47 kg, 工人又走

子爵府

恭喜小魚
我地0505都好多媽咪生第二胎喎

水晶宮

我頭先都唔敢問小魚係唔係添

珍珠宮

TWOTWO,
陶陶一D都唔似2YRS
不過佢真係超似你

珍珠宮

佢有寫明就

珍珠宮

ADA 幾時到你
技安 寫道:
恭喜小魚
我地0505都好多媽咪生第二胎喎

水晶宮

我有呀, 我怕佢打錯字, 唔敢問麻
[quote]
maggiemaggie 寫道:
佢有寫明就

珍珠宮

ADA,

RE:california cream
cindy --- 6
febian -- 3
貝拉----- 6
two ----- 1
forty ---- 1
sammi -- 4+1
^0^ ---- 2
maggie - 4
carol ---- ?
沙沙 ----- ?

水晶宮

好期待等 ada 同埋你報喜喎
[quote]
ADA 幾時到你

珍珠宮

產後

珍珠宮

我都期待緊ADA
又好想快D見到你個B 又好想食薑醋
[quote]
sammifanlp 寫道:
好期待等 ada 同埋你報喜喎

水晶宮

仲有排喎
都未煲
[quote]
我都期待緊ADA
又好想快D見到你個B 又好想食薑醋

珍珠宮

未使咁快煲 就算你保

水晶宮

你果d食晒未呀 ?
[quote]
未使咁快煲 就算你保

首頁
12345...23

尾頁

跳至