跳至

首頁

尾頁

大宅

你地個B出到街會唔會周圍撩人架?

唉...我個女一出到街就周圍撩人玩,又成日主動舉高隻手同人握手/摸人,其實我真係唔係咁鐘意陌生人掂bb隻手,是關....隻手唔知佢地之前掂過咩! 如果我可以控制,我會即時扯開bb隻手架,有時覺得自己好似過份緊咁,但一唸到如果bb病就〝

大宅

Re: 你地個B出到街會唔會周圍撩人架?

我係住在新加坡, 可能新加坡沒有經驗過 sar, 所以他們對小 b 的熱情情度比香港更甚, 唔單止會摸手, 更加會摸臉; 一次有一個 uncle 仲熱情到雙手由臉頰摸到下巴仔.

我通常會盡快回答一句 Thankyou 同埋拖住亞囡隻手講 bye bye, d 途人就會好快收手, 同番亞囡做 Bye Bye 的動作.

男爵府

澄澄都係咁, 不過只限係等車, 係lift, 係巴士上....
佢又唔會郁手郁腳撩人地, 佢係會ee arar大聲叫...又彎晒身望人地...攪到人地唔好意思要同佢"打招呼", 最衰係.....人地""回應""佢時, 佢就會眼金金望實人又無反應....攪到我不知幾尷尬

仲有呀....澄澄係人都叫"爸爸", 好似當左爸爸==hello咁...成日係公眾地方四圍叫人""爸爸"", 有次一上巴士, 見到個小朋友姐姐...就大叫""爸爸, 爸爸, 爸爸"....
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

禁止訪問

男爵府

緊係有啦 ,不論係行街.診所.酒樓.Cafe都周圍撩人玩,有次係Cafe都可以隔住玻璃同兩個小姐玩,係酒樓到等位,又伸手去抽前面個小姐頭髮仲要拉成3次,好彩人地唔鐘意都無閙咋,睇少陣都唔得 不過又無話比人摸手.臉喎,我個女好少出街都可以咁唔怕羞.陌生!!!

大宅

阿比簡直8到不得了, 見到人都揮手, 好似 say hi 咁 ?-( 又鍾意用手摸人d野(e.g.膠袋, 手袋), 真係俾佢激c

子爵府

梓然都會咖...出到去成日四圍摸...同埋會對住其他人笑...有時會出手tim.(摸人)...激c我啦......

大宅

anson 都試過 坐巴士時 隔離位個男人講緊電話 佢一手搶開左人地個電話 要
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

子爵府

味兒::

我地2個bb 都係叫anson, 我阿仔都會咖...仲之聽到電話聲...佢就會發左din 咁咖啦..[quote]
味兒 寫道:
anson 都試過 坐巴士時 隔離位個男人講緊電話 佢一手搶開左人地個電話 要

別墅

當然有, 同她出街真係好煩, 全部人都喜歡同她玩, 她又喜歡撩人, 最衰你住lift, 會不停叫人, 叫到人回應為止, 如果再唔回應, 她就會出手叫人. 唉...
[img align=left]http://b1.lilypie.com/R0A3p8.png[/img] [img align=left]http://lilypie.com/pic/070621/MyhL.jpg[/img]

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

會架..不過只會係bb同小朋友. 佢就會好high, 勁叫..
同勁電人..

複式洋房

佢行公園時見到d伯伯坐係度, 佢就好似做show咁, 向d伯伯揮手, 企係度嗌, d 伯伯見到佢咁就係度笑 入到lift都係, 好興奮, 企唔定要捉實佢, 但係抱住佢時, 佢隻手成日打人嘅膊頭或扯人地嘅頭髮, 哈...勁驚

大宅

好媽媽勳章

講到唔怕醜,周街撩人,喬喬都算人辦∼! 
入lift見到人就揮手,見到會所d哥姐就笑笑口,不停引人意注,又扮咳又咪眼,又揮手,總之要令到d人望佢同佢玩同佢笑,佢先安樂,人地一話佢好得意,好cute,佢好似識聽咁,會好自豪咁笑下,再比個招牌咪眼笑容你睇,我同老公搞到好唔自在,我地就頭duck duck食埋餐飯去,想快d走人,個囡就不停表演  仲有係有都抱得,抱過喬喬既aunt都知道佢係係人都岩,唔理男女,你一抱上手,佢就好嗲地挨住你...咦

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個揚揚好大膽架,我抱住佢坐地鐵時,
情況一;當我抱佢坐低而隔離兩邊都有人坐時,
佢會週園撩左右兩邊既人,
呢種撩既方法係掂人隻手臂,
掂人個袋呀(如果個袋有好多掛飾仲弊)
,人地睇報紙就拍落人地度呀等等...
佢唔理係姐姐定阿伯,甚至兇神惡殺既大漢
都攪呀...(好慘)

情況二:我地坐貼玻璃位時,
佢d手指會從玻璃縫隙中掂人
個身體或者袋(因為有人挨住塊玻璃度),
如果係小姐或女士們,
佢地第一個感覺好似比人非禮咁呀,
我次次都要捉番佢隻手返黎,有時我好尶介呢! :-(
[url=]

別墅

呵呵呵...小魚都好似喬喬d動靜喎...
呢一代既bb係咪都唔知怕醜既呢....
小魚細d個陣都會揀d靚姐姐 靚哥哥先打下招呼
依家絕大部份人都

Joanne BB 係呢度

別墅

澔霖就要睇對象, 對大人只會眼望望或者笑, 如對小朋友反應就會好大, 撩人玩之餘仲會大叫大笑 ?-(
[size=small]Cammy

大宅

我個仔比較cool同慢熱, 好少主動撩人, 人地撩佢無反應, 但會成日偷偷地望住撩佢嗰個人囉...

通常三小時後, 佢先會有反應, 會主動撩番人同佢玩

洋房

my baby always 撩人, from age 0-80 she also like !!
very naughtly !!

複式洋房

朗B 都會俾人撩 , 不過佢都係成日都撩人, 有時搭緊車, 個人好攰...攪到都唔好意思, 又要控制佢~

男爵府

我今日同呀女去飲茶,因為我我兩個d朋友唔得閒,諗住呀女可以食d飽先會去飲茶,點知隔離張枱兩次都係坐男人,呀女撩極都無人同佢玩,第一次見佢悶悶不樂咋

首頁

尾頁

跳至