嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

夾在bb車的迷你風扇..那裡有得賣??

我想要好似大風扇的樣子, 即係有個cover, 個風葉bb觸摸唔到, 我揾咗日本城同福榮街玩具店都無..

男爵府

Re: 夾在bb車的迷你風扇..那裡有得賣??

JUSCO
花園街十字路口玩具店

別墅

jusco

珍珠宮

Thank you so much...

大宅

太古城吉之島$40左右

洋房

黃埔吉之島$49

大宅

屯門Jusco都有,but 唔知幾錢! :lol:

別墅

屯門jusco 有 ,售 $49 得blue色
日本城都有 , 售50到(日本城有d唔連網)睇清楚
有green,blue
實惠有 售,$49.9 有埋網架 (有green and blue)
有d文具店都有售
jusco公仔唔同其他之外,日本城,實惠大多都一樣公仔~
都是軍曹

別墅

話時話,大家覺得有冇用???

洋房

本人就覺得物無所值啦!初初試果時係幾大風,點知夾落BB車時一點都feel唔到有風,因為有距離(純屬個人意見)
fanfanlau 寫道:

侯爵府

吉之島,$40左右~!
愛是恆久忍耐......

男爵府

我覺得無用,我上年都係jusco 買左一把,$49.9 好貴....
carla.lam 寫道:
本人就覺得物無所值啦!初初試果時係幾大風,點知夾落BB車時一點都feel唔到有風,因為有距離(純屬個人意見) [quote]
fanfanlau 寫道:
[/quote]

珍珠宮

昨日為咗買風扇比阿仔, 我著住2吋高跟鞋去咗花園街同吉豬島睇, 花園街(卓越隔離個間)有4款, 有一把我估都會好風(不過無試)但係可以伸到隻手指入去好似係2x同埋我覺得太大. 跟住去埋吉豬島, 佢得一款(有網), 而呢款花園街都有平$2, 但係我覺把風扇己經唔大, 仲要加個網咁d風都比佢遮住晒啦....加上在吉豬島冷氣環境試過都好似無風咁又咁貴終於無買到...我想想下都係買花園街大個把, 自己整個網上去...假如唔好最多放在bb床囉...同埋平d.

伯爵府

我覺得冇用...
到時又係吹我自己~

子爵府

好媽媽勳章

早2星期在日本城買左個有軍x公仔個款, 勁差, 實質風中唔夠, 到埋已經打柴la~

大宅

我都想買把比bb, 好彩睇到各位post...

jojoplanet,
花園街大個把...$?
有無公仔? 什麼款式?
我都去睇吓先...

jojoplanet 寫道:
昨日為咗買風扇比阿仔, 我著住2吋高跟鞋去咗花園街同吉豬島睇, 花園街(卓越隔離個間)有4款, 有一把我估都會好風(不過無試)但係可以伸到隻手指入去好似係2x同埋我覺得太大. 跟住去埋吉豬島, 佢得一款(有網), 而呢款花園街都有平$2, 但係我覺把風扇己經唔大, 仲要加個網咁d風都比佢遮住晒啦....加上在吉豬島冷氣環境試過都好似無風咁又咁貴終於無買到...我想想下都係買花園街大個把, 自己整個網上去...假如唔好最多放在bb床囉...同埋平d.
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

別墅

唉, 我昨天去了吉之島買了...不過....一D....都.....唔涼架....激死我. $49~
我係窮mami......但又想BB穿得靚, 食得好... :-P

珍珠宮

Carlsson

比起$49個把大d, 我開頭覺得大得濟但係決定買呢把, 個款都ok..好似係$29..失敗咗都無咁浪費金錢..我今晚就去買..

大宅

jojoplanet,

妳買咗未呀?
好唔好用? 夠唔夠涼呀...

jojoplanet 寫道:
Carlsson

比起$49個把大d, 我開頭覺得大得濟但係決定買呢把, 個款都ok..好似係$29..失敗咗都無咁浪費金錢..我今晚就去買..
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

別墅

唔知呢把風扇得唔得架呢?!!

===> click 風扇

首頁

尾頁

跳至