嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 夾在bb車的迷你風扇..那裡有得賣??

Venus2910, 我想買, 係邊度有呀.....

民房

我個人意見,如果BB1歲或以下唔用好過用!我個時買個把都唔夠涼之餘,仲要俾BB成日玩,落了網都危危險,唔知係我唔識用定係唔好用!
言言豬仔包@@最鐘意um...um... :mrgreen:

別墅

我見到(坑口)baby club 有得賣呀。

weloveBB 寫道:

別墅

我只係 baby first 見到.....不過依家無貨....

weloveBB 寫道:

複式洋房

日本城有賣

大宅

好...我明天去看看先....我之前見人地用, 一架BB車有2把.....我以為係 Toy r us 買

thank you ar

珍珠宮

carlsson

阿仔呢兩日唔舒服無去到買, 明日一定去....其實個款大約係Venus2901講係baby first呢個款咁...不過係白色...同埋有個"找"

http://www.babyfirst.hk/index.html?frame=top&main_windows=aW5kZXhfaG9tZS5odG1s

珍珠宮

我買左啦...$38好OK喎, 條管仲可以TWIST 添...+ 唔駛加綱因為BB的手指不能室入去...

禁止訪問

畀面勳章

大宅

好媽媽勳章

hi,

各位有冇用過mothercare個隻風扇呀?我見佢地好似買$195好貴呀!唔知有無風?

大宅

jojoplanet,

"BB的手指不能室入去..."
我都去睇吓先
thx a lot!:wink:

jojoplanet 寫道:
我買左啦...$38好OK喎, 條管仲可以TWIST 添...+ 唔駛加綱因為BB的手指不能室入去...
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

首頁

尾頁

跳至