論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下如果同印傭續約,續約費應該邊個比?

想問下如果同印傭續約,續約費應該邊個比?係僱主定工人比?

民房

Re: 想問下如果同印傭續約,續約費應該邊個比?

YYB 寫道:
想問下如果同印傭續約,續約費應該邊個比?係僱主定工人比?

YYB
係咪即是 agent fee 呀 ? 係僱主比架.
不過我以前個 印印 好似話佢地工人都要比 AGENT FEE 個 AGENT 架.

大宅

無錯我係指agency fee,原來係僱主比,咁工人係咪咩$$都唔使比?

複式洋房

Agency fee 好似僱主同工人一起負責 (1人1半)

民房

你可以同工人一人一半或者你自己比晒,你同工人傾左先LAW......
你幾時續約,有冇格下價呢?????
我PM個收費比你參考下喇

大宅

ginayayaya,

我都想要d續約agent資料呀, 麻煩你pm埋比我, 另外, 想問下要幾耐之前安排續約呀?

謝謝

伯爵府

我都打算續約, 陽x要收我$2500, 收工人$340, 只係包合約和辦理證件, 唔包回港後驗身及保險, 係咪收費過高?

首頁

尾頁

跳至