自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

牛年出世既人係唔係真係特別牛精臭脾氣嫁?

我身邊的牛仔牛女性格都唔係太好 ... 你地有冇同感??

另外, 狗年的人都中意認叻; 龍年的人就比較自私自大; 豬年的好似冇咁醒目; 猴年的聰明但好曳 ... 有d野係唔係好科學, 但又真係唔到你唔信 ...起碼我自己同身邊的人都中!

我想知你地覺唔覺得??

別墅

Re: 牛年出世既人係唔係真係特別牛精臭脾氣嫁?

細妹是牛女+獅子座, 固執脾氣臭, 不由你不信

馬年的人好捱得苦.

雞年的人有甚麼缺點?

別墅

我99同姐夫都係牛年, 又固執, 又脾氣怪, 好難相處.

男爵府

醒目開學勳章 2011精緻種植勳章

我家姐係牛年出世喎~但佢好溫柔架喎!!一d皮氣都冇既!!係咪因為佢係處女座既關係呢?
我同我細女都係雞年出世架喎~咁係咪多咀雞呀~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我老公係牛年架,結左婚脾氣仲更加臭,有時都好難頂,唔係睇個仔份上,早都離婚啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

大宅

greetings 寫道:
我身邊的牛仔牛女性格都唔係太好 ... 你地有冇同感??

另外, 狗年的人都中意認叻; 龍年的人就比較自私自大; 豬年的好似冇咁醒目; 猴年的聰明但好曳 ... 有d野係唔係好科學, 但又真係唔到你唔信 ...起碼我自己同身邊的人都中!

我想知你地覺唔覺得??

你以上所講的幾個年份架人D性格都幾對, 可否講MY其餘個幾個年份D人架性格呀, 例如 : 雞, 鼠, 虎.........等等, THANKS!!

子爵府

我老公就係牛+處女的極品組合, 脾氣極臭+奄閃難頂

你家姐真係冇脾氣? or係有脾氣但忍住唔出聲?? 我真係未見識過牛年有好脾氣的人 ....

雞年的人 ... 好似真係0羅梳d嫁, 你地係唔係好多野講架??

dudu19812002 寫道:
我家姐係牛年出世喎~但佢好溫柔架喎!!一d皮氣都冇既!!係咪因為佢係處女座既關係呢?
我同我細女都係雞年出世架喎~咁係咪多咀雞呀~

禁止訪問

珍珠宮

我兩個姪仔都係牛仔...好好脾氣架...但係龍就唔係咁好啦..

禁止訪問

子爵府

豬年的人真的聰明就好了, 因為我都有個豬b ... 我覺的豬年的人唔夠醒目但夠孝順, 而且一世都幾好運 - 有貴人.

btw, 我唔係想導人迷信, 統計下姐 ...

sa2501 寫道:
我妹係牛女. 真係非常牛頸 ...

猴年的聰明但好曳 ... 聰明 yes. 我覺得唔曳. 我 c6 & 仔仔都係猴. 我 99 話c6 細個好乖. 成舊飯咁. 我2 個老表都係猴. 一d 都唔曳.

豬年的好似冇咁醒目 ? no way, 豬年的人非常聰明.

子爵府

點唔好法?

jojoplanet 寫道:
我兩個姪仔都係牛仔...好好脾氣架...但係龍就唔係咁好啦..

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我老爹都係屬牛,對住老婆同D 女咩火都無架!
不過,聽媽咪講,佢對下屬都幾梗,
做野唔掂呢,比佢鬧到飛起!
我屬豬既細妹係6 姊妹中最聰明,
未到20 歲已大學畢業,一D 都唔蠢架。

伯爵府

我ex就係牛年+獅子座..但佢無乜脾氣既,好到比我日蝦夜蝦都唔會點話我,我成日都笑佢唔係獅子座係貓仔座
我老公都係牛年+天瓶座....但佢d脾氣就唔好,又無耐性,少少事就大大聲話人...對其他人就會和平d囉 :tongue:
大b駿逸細b駿晞

伯爵府

我老公咪係牛年出世架囉..佢d脾氣臭到不得了~一見到唔順超就鬧...但係佢對我就唔會囉...對我就好好囉~同埋佢真係好似牛咁勤力架...就算玩到天光,第2日都會起身返工...唔會偷懶既~~~

子爵府

miffy 寫道:
我識幾個朋友牛年, 牛皮氣, 小小喇, 我剩覺得佢地做野好忙, 好似牛咁勤力。

我先生同媽咪都係牛年, 真係好似牛咁勤力嫁, 但佢地d脾氣又好好bor, eq都好高嫁

子爵府

你就好啦, 我成日比我老公鬧架 ... 佢亞媽都怕左佢d脾氣呀, 好得人憎架真係 ...

雙魚座的女性性格很差, 你地同唔同意??

麟媽媽 寫道:

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

唔係我好,係我亞媽好,因為屬牛係我老豆,
我老公屬羊,又真係幾純成隻綿羊咁,呵呵~~

greetings 寫道:
你就好啦, 我成日比我老公鬧架 ... 佢亞媽都怕左佢d脾氣呀, 好得人憎架真係 ...

雙魚座的女性性格很差, 你地同唔同意??

[quote]
麟媽媽 寫道:
[/quote]

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我覺得蛇年既人真係好似懶d咁law
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

首頁

尾頁

跳至