跳至

首頁

尾頁

複式洋房

租BB牀

會在九月中返HK度假, 逗留一個月, 請問各位媽咪知不知道哪裏有得租BB牀及BB車呢? 我個女到時會有7個月大

別墅

Re: 租BB床

唔覺有地方有得租...
不如妳試下去唔同forum問下,我諗bk好多媽媽會樂意租的,不過要去大d baby的forum...

男爵府

Re: 租BB牀

hilary,

我自己有兩部bb車, 你唔介意我可以借比你用一個月...
而bb床我都有2張, 一張係bb而家訓緊o既木床,
第二張係冬天先比bb用o既搖搖床...但都好大張...
如果你都唔介意, 我都可以借埋比你用一個月...
唔駛收錢...你就唔駛去租人地o既bb床同bb車啦...

男爵府

hilary,

如果真係要幫手, 記得出聲...
不過我呢排好少上bk, 你可以email 比我...
pekkle1120 寫道:
hilary,

我自己有兩部bb車, 你唔介意我可以借比你用一個月...
而bb床我都有2張, 一張係bb而家訓緊o既木床,
第二張係冬天先比bb用o既搖搖床...但都好大張...
如果你都唔介意, 我都可以借埋比你用一個月...
唔駛收錢...你就唔駛去租人地o既bb床同bb車啦...

複式洋房

pekkle1120

很感謝你的 Offer, BB牀我可能很需要問你借, 但我回HK會跟99住, 現在還不知道怎樣安排. 因為他們現在要賣樓, 我和老公回去可能要住 Service Apartment, 那我叫酒店加牀就可以了. 其實我現在也很矛盾要不要把BB車帶回HK用, 我怕被人笑我推架坦克車出街呀.

男爵府

hilary,

如果你有需要, 你pm 或email比我...
bb車同bb床都冇問題...我兩樣都可借比你...

首頁

尾頁

跳至