跳至

首頁

尾頁

大宅

好奇寶寶~

走得0甘快...其實係想攞我隻髮夾~
click here

學行寶寶~
click here

大宅

醒目開學勳章

Re: 好奇寶寶~

識行啦~~~恭喜晒丫~~~~

別墅

angi 好
Hello! I'm Daniel my daddy & mammy's treasure!

大宅

angi 好叻啊!唔知我晞晞幾時識行呢?好期待!!

[size=large]晞晞影樓照http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-04-12/jonathan.html
晞晞Blog:
http://www.baby-kingdom.com/?27606

別墅

嘩,好叻叻呀,咁快識行,恭喜恭喜

大宅

thanks 0甘多位auntie~
其實angi 0係佢生日前2個week已經識行, 可以自己行3-4步, 不過最近公公終於退休, 多個人幫婆婆手湊佢, 仲成日帶佢去park行, 所以angi最近行得多左 & 行得穩陣d lor~

禁止發言

大宅

joelleyue,
係啦~ 又會0甘arm 0既~
不如搵日sunday / saturday noon 我地帶埋慧慧 & angi一齊去LCK個club 0既swimming pool仔玩水水丫~
btw, angi識行真係要多得佢公公成日帶佢去park玩, angi睇見d小朋友走來走去好得意0甘, 所以平時懶惰豬ge佢, 落到park都唔會爬 or 坐, 只會企 & 學行lor~

joelleyue 寫道:
好叻呀~~ angi行得好好呀!!
未1歲就已經識行, 我好期待慧慧識行呀!!

哈哈...CARGO, 你老公同我c6咁橋係同事, 未去party之前, 我比 angi o既 video (sour & yes sir) 佢睇, 佢都話好得意, 仲話 angi 識飛吻!! 好叻呀!!

禁止發言

首頁

尾頁

跳至