親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

附近有咩海鮮店好介紹呢?我都在legoland住兩晚

禁止訪問

引用:回覆+hahababy+的帖子Legoland+門外有一個m

大宅

回覆 apsm 的帖子

我覺得兩晚好夠喇...0個區冇咁多野玩

男爵府

請問呢個抵唔抵:

$3,389 起 -- 激玩全新 Legoland 酒店及水上樂園!新加坡 4 天套票 連兩日任玩門票*
優惠套票包括:

國泰航空來回香港至新加坡機票
1 晚 Legoland Malaysia Resort,Themed Room連早餐
2 晚新加坡市中心 The Seacare Hotel 連早餐
Legoland Theme Park & Water Park 2 天門票
新加坡往返樂園送(個別日子將有旺季附加費)
新加坡旅遊 iGuideBK

http://www.egltours.com/egltours ... IDP04N01&type=T

不過上星期見到喇,而家唔知仲有無?

kitty55  好抵wor...  發表於 14-1-15 15:59

禁止訪問

引用:回覆+apsm+的帖子我覺得兩晚好夠喇...0個區

男爵府

apsm 發表於 14-1-14 17:56
你有新山包車資料?

can u pm me??
阿順 taxi +60108832323

Jason 機場接送 +65 9450 5220

ppatzhu05  thanks  發表於 14-2-4 12:57

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

回覆:住legoland 兩晚,想出附近,附近有什麼食市和商場,請介紹

想問legoland 附近既車費去outlet, little big club, 食海鮮幾錢?

我問星加坡的士包車,佢話去little big club 加sgd 30, outlet 加sgd 50, 係咪好貴?

男爵府

回覆:住legoland 兩晚,想出附近,附近有什麼食市和商場,請介紹

Legoland 外條食街,安全無問题,成個police station, 有人站岡,有食市,seven, 出面地盤,我在ksl,去新山西具,搭meter taxi, hk$100, 9人食咗hk$650, 超抵

男爵府

引用:住legoland+兩晚,想出附近行下,附近有什

原帖由 hahababy 於 14-01-13 發表

住legoland 兩晚,想出附近行下,附近有什麼食市和商場,請 ...
legolan門口有海南雞飯好食又抵6大1小食左唔駛80馬幣好飽,有間fish market 人地介紹好食但炸的,睇好吸引,但食唔落,玩完去左食海鮮村,冇景冇服務,但超抵食,有麥片蝦,超正,大蟹,魚,類似蜆,菜,大炒飯,曼頭,煮豆腐,應該9樣的,想到,有茶同汽水,埋單260馬幣,但蒸的全部唔得,要炒同炸野最得,浪費左條班,想平食的必要去

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+kitty55+於+14-01-13+發表回

子爵府

好媽媽勳章

引用:回覆+hahababy+的帖子你好,請問你係咪由新

原帖由 lylymama 於 14-01-13 發表
回覆 hahababy 的帖子

你好,
我估wts 4月份嘅淨車票應該未開售,你遲小小再上網check

男爵府

MONKICHI88 發表於 14-1-15 17:41
阿順 taxi +60108832323

Jason 機場接送 +65 9450 5220

阿順是新山包車, Jason是SG to MY嗎?

男爵府

引用:Quote:原帖由+Kennyip5d+於+14-01-14+發表Y

原帖由 apsm 於 14-01-19 發表
你午餐、晚餐边度食?

有冇去hello kitty town?
我午餐係門口食海南雞飯,晚餐約左車去食海鮮,我冇去kitty town

男爵府

引用:Quote:MONKICHI88+發表於+14-1-15+17:41+阿

原帖由 lukemom 於 14-01-20 發表
yes

男爵府

引用:Quote:MONKICHI88+發表於+14-1-15+17:41+阿

原帖由 lukemom 於 14-01-20 發表
jason新山內都做架,我用左佢兩次,抵過阿順

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+apsm+於+14-01-19+發表你午餐

男爵府

引用:Quote:原帖由+MONKICHI88+於+14-01-20+發表

原帖由 apsm 於 14-01-20 發表
約果度d的士?

可否提供食海鮮資料?
海鮮餐,手機冇電,睇住咁多先,有d在相機

別墅

馬拉的新山等如以前大陸的深圳

真係好危險,唔好自己亂走

男爵府

引用:馬拉的新山等如以前大陸的深圳真係好危險,

原帖由 weisin 於 14-01-20 發表
馬拉的新山等如以前大陸的深圳

真係好危險,唔好自己亂走
其實當地人說唔係咁可怕,近年都好左,legoland安全吧,晚市應該冇啦,我住ksl 附近,去ksl mall多人地方都冇問題,只要唔好行小街,

首頁

尾頁

跳至