跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 好野呀!我同瑤瑤終於都可以去啦!

有呀10對1 我老公就應該唔多開心架啦,因為佢負責比$,但又冇得去玩.....
pwypaulina 寫道:
好呀!有得去玩 不過淨係你同瑤瑤join團�自由行?有冇其他屋企人同你一齊去?

我諗你老公都好開心~因為有幾日佢會好free,放工後可以四周圍去wet

子爵府

Re: 好野呀!我同瑤瑤終於都可以去啦!

你啱啱先返黎冇耐咋WOR.....
LittlePigmom 寫道:
我都好想再去玩.

子爵府

Re: 好野呀!我同瑤瑤終於都可以去旅行啦!

好快架啦!
Kaling 寫道:
唉, 唔知幾時先輪到我呢 ?-(

侯爵府

pinky,

好開心ar~~ 我都"鄧"你未出發先興奮
我要10,11月先帶芷雅衝出香港ar,因老公嗰陣先拎
到假ar

子爵府

係呀,今次瑤瑤跟團都只係比$1200,我覺得好ok呀,咩都唔駛再比架啦!所以我想係佢2歲前同佢去玩下,一過2歲就比多好$$架啦!
johnny_falcon 寫道:
好善慕呀, 我都好想同奕騫再去多次.
只有你同瑤瑤, 有冇其他人一齊去.
一個人好辛苦呀, 要好預多野
我個次7日自由行去日本, 4個大人加奕騫,
所以好輕鬆

子爵府

你諗住去邊玩呀?
lingha 寫道:
pinky,

到假ar

別墅

記住返來話我地知有什么因難,趣事...希望游說倒B爸比佢去啦!!!

[quote]
pinkyhsy 寫道:
係瑤瑤2個月時我已經準備好架啦,不過一路都用唔到呀! :-( :-( :-( 而家我終於可以去玩下啦! 我而家個心已經飛咗去啦~~~ [quote]

子爵府

okok
kamanip 寫道:
記住返來話我地知有什么因難,趣事...希望游說倒B爸比佢去啦!!!

[quote]
係瑤瑤2個月時我已經準備好架啦,不過一路都用唔到呀! :-( :-( :-( 而家我終於可以去玩下啦! 我而家個心已經飛咗去啦~~~ [quote]

別墅

你就好啦!玩得開心d呀!唔好掛住我呀!

伯爵府

我又去 記住影多啲靚相比我睇呀 :mrgreen:

子爵府

咁多人一齊遊玩一定好開心啦! 期待你既遊記分享...
我6月尾都會去旅行...今次唔帶bb...
但plan緊8/9月帶囝囝衝出香港
請問你跟邊間旅行社? 跟團bb導遊費唔駛比嗎
點解我問過旅行社話要比 ...

子爵府

我係跟打橫遊呀,我問咗佢好多次架啦,佢話兩歲以下bb只係收$1000,同埋燃油附加費$200,咁d小費呀,導遊費就完全唔駛計架!
Jomei 寫道:
咁多人一齊遊玩一定好開心啦! 期待你既遊記分享...
我6月尾都會去旅行...今次唔帶bb...
但plan緊8/9月帶囝囝衝出香港
請問你跟邊間旅行社? 跟團bb導遊費唔駛比嗎
點解我問過旅行社話要比 ...

侯爵府

本來我同老公諗住去日本ga,但我表姐同佢男友又話一
齊去,但佢男友想去台灣,因未去過wor,但我就去過2
次了,不過是但la,台灣都好吖,d野食好正~~

你諗住去邊玩呀?[quote]
lingha 寫道:
pinky,

到假ar
[/quote]

男爵府

2歲以下機票free架
我老闆成日帶佢d小朋友飛, 有時係我幫佢訂機票 不過唔知係咪所有airline都係 應該係
本來2周歲前都有諗過去玩下, 唉阿仔無時停, 我驚響飛機餃佢唔惦 :evil:
依家目標係今12月, 自由行, 蘇梅島/布吉, 陽光海灘,
7/8月近近地小梅沙-sheraton 新落成, 私人海灘
真係諗下都爽 希望ok啦

認同Tammy講, 妳同瑤瑤真係勁, 直頭皇上出巡, 成支軍隊
, 玩得開心d

大宅

plan咗衝出香港咪好law, 希望控制得住卓卓, 咁就可以再plan多d trip
我同老公都plan緊9 or10月同天諾去日本

HelloCathy 寫道:
2歲以下機票free架
我老闆成日帶佢d小朋友飛, 有時係我幫佢訂機票 不過唔知係咪所有airline都係 應該係
本來2周歲前都有諗過去玩下, 唉阿仔無時停, 我驚響飛機餃佢唔惦 :evil:

子爵府

其實2歲以下機票唔係free,係大人嘅10%,所以我一直都想係瑤瑤2歲前同佢出下去law....
HelloCathy 寫道:
2歲以下機票free架

認同Tammy講, 妳同瑤瑤真係勁, 直頭皇上出巡, 成支軍隊
, 玩得開心d

別墅

tammy 我都係呀 ~ 可能 10月或11月去日本自遊行 ~ 以家係度plan 緊點可以自由 + 自遊法

大宅

我唔會得兩公婆帶隻b去旅行, 可能會同家姊, 姊夫去or公公婆婆, 唔會好似pinky咁誇咁大班 不過希望有人幫吓湊, 咁樣可以自己d :mrgreen:
你想自由d都要搵d人肯出錢出力幫手至得!
monwg 寫道:
tammy 我都係呀 ~ 可能 10月或11月去日本自遊行 ~ 以家係度plan 緊點可以自由 + 自遊法

首頁

尾頁

跳至