跳至

首頁

尾頁

洋房

你哋諗住送什麼俾bb做生日禮物呀?

你哋諗住送什麼俾bb做生日禮物呀? 我想送d特別d的禮物,大家有什麼ideas呀?

男爵府

Re: 你哋諗住送什麼俾bb做生日禮物呀?

未諗到送咩哦~~ 諗吓先 ~~
Yely 寫道:
你哋諗住送什麼俾bb做生日禮物呀? 我想送d特別d的禮物,大家有什麼ideas呀?
幸運星CHERRY BLOG

大宅

Re: 你

一家人一起砌蛋糕, 同他去吃他的至愛....日本拉麵

他喜歡搭火車.....一家人一起搭啦....

大宅

賓妮生日個日我地一家同

複式洋房

我個女好鐘意扭蛋...佢生日果日,我打算帶佢去扭蛋,畀佢扭十隻蛋...都只不過五十蚊之嘛,佢就會好好好開心.

男爵府

嘩,咁好呀,去度假 [quote]
ricfa 寫道:
賓妮生日個日我地一家同
幸運星CHERRY BLOG

子爵府

我仔仔好鍾意巴士 & 遊巴士河, 我會送一個巴士蛋糕比佢同埋同佢坐巴士

大宅

Re: 你懐諗住送什麼俾bb做生日禮物呀?

CurtisBB 寫道:
我仔仔好鍾意巴士 & 遊巴士河, 我會送一個巴士蛋糕比佢同埋同佢坐巴士

Wow, does all boy has the same interests? Other than train, he also loves bus! Thanks for your idea, I will also give him a "bus-shaped" cake.

But, would you pls. advise where to buy it?

男爵府

我買左$5xx玩具俾呀仔....:lol

大宅

我買o左個玩具呔盤送比百厭仔

[ 本文章最後由 HeiHeiB 於 07-7-6 23:21 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至