嬰兒食譜

跳至

首頁

尾頁

民房

除左雀巢,仲有無咩其他牌子米糊?

如題

伯爵府

Re: 除左雀巢,仲有無咩其他牌子米糊?

嘉寶, 享氏

洋房

我的小峯食緊依隻...
http://www.organix.com/Content/Food-for-Babies/Our-Baby-Foods/First-Cereal-Range/Baby-Rice

之前有試過雀巢, 不過它的成份中有加入糖份, 雖然都有其他營養及維他命, 就算其他品牌都有加入糖份。不過我和太太覺得無需要特別添加糖份, 所以我們在百x超級廣場找到這一款。成份中只有米。

大宅

Maeil萬朝

大宅

我一開始比個女食雀巢奶米後,,明治就唔吃 lur出來,,,可能好比較喜歡香口野... :-( 食左真係多痰d

別墅

I gave my baby Healthy Times (organic brown rice cereal). I mix it with Meiji formula and he likes it very much.

you can check out its website www.healthydelight.net

首頁

尾頁

跳至