產前產後

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

座月廿八坊好定自已拾野煲好?

請問廿八圬好d定自已拾野煲好d,我8月尾先生,但廿八坊7月一日加價啦..無啦啦加價,d藥材又唔係貴左,我奶奶又話可幫我拾野煲仲好..因佢做陪月的,話無咩人用廿八坊喎~都唔知係咪唔想我用佢個仔d錢..請你地比d意見thank!

子爵府

Re: 座月廿八坊好定自已拾野煲好?

我會用廿八的
因為方便
而上一胎飲過
覺得幾好嘛 ~
我老公原本都話等99煲野的
但說實在的
我唔係好信99果d囉 ~~
話晒人地廿八都係專for產後ga嘛 ~~
自己拾野煲唔係唔好
不過
最好把下脈果隻好d呵 ~~
如果唔係都唔知拾d咩ga !!

大宅

2019勳章

我第一胎時都冇乜點買d咩補品食,係我媽咪每日都整薑炒飯/焗雞飯/薑醋我食咋~~不過今次我會買產後進補廿八坊食!
我都係8月中生,你係邊樹得知7月會加價?加幾多$呀?
熙媛BB,熙倫BB

公爵府

我問健怡坊架..全線加成$300一盒

大宅

我上胎都係買金裝產後廿八方,我覺得幾好,食完面色好過未生,同埋冇肥到,修身都幾快修到,因為見有d自己出去執,又唔識執亂咁補,補完變左肥師奶爆哂骨,大左幾個碼.

大宅

2019勳章

吓~~加咁多一盒呀!
咁啫係逼我哋早d入定貨啫
乜同政府一樣架,一味叫我哋生多d,轉頭奶粉,尿片又加價喎
熙媛BB,熙倫BB

大宅

我有廿八方推薦券, 買金裝可獲$100健怡坊現金券, 精裝&素裝可獲$50健怡坊現金券, 有需要可pm我.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

可否送一張給我.thanks.

公爵府

唔需要了,我妹識人係健怡坊做,你留比個用啦,多謝了!

大宅

我今日打去問價錢, 7月1日起金裝$2980, 精裝2180, 素食裝$2580.

另pm我的媽咪, 請check pm, thank you!

大宅

我今胎都係買左金裝廿八坊, 係呀, 7月1日會加價, 我係7月中先生bb, 但係可以訂左貨先, 遲d 先送貨架, 我5月已訂左貨, 我會今個月尾先送貨, 仲有野送 (有bb 夜燈監聽器同埋兩樽咩深海魚丸) 我諗都算係平左好多lor..所以我就訂左..

大宅

2019勳章

smilebaboo,
要訂幾多盒先會送貨架?訂咗之後,可以要求keep幾耐先送貨架?依家訂貨仲有冇嘢送?訂貨時係落住訂金先,貨到手先俾尾數or訂貨時要俾晒$?
唔好意思咁多問題
熙媛BB,熙倫BB

公爵府

我只知買一盒都可送貨架啦~

公爵府

依家無野送lu~

公爵府

我奶奶話聽人講食左燥,佢話幫我拾,好火呀~ 我驚佢幫我拾食到我又肥又燥~

禁止訪問

大宅

點解你唔同奶奶一齊去睇中醫, 之後先至執藥.
好似我咁, 本身寒底但又好濕, 有d坐月藥材唔啱食.
我搵中醫睇完, 執定兩個星期藥, 生完兩個星期再睇多次,
視乎當時身體情況再執過藥. 成個月既藥加埋都係2000左右.我自已就覺得好過28方, 因為人人的體質唔同, 同埋好難預知分挽情況, 不同分挽情況(順產, 出血過多,etc), 食的藥都唔同喎.
luckyQ 寫道:
我奶奶話聽人講食左燥,佢話幫我拾,好火呀~ 我驚佢幫我拾食到我又肥又燥~

複式洋房

Agree! Me 2 !!!

大宅

IdaChan,

我只係訂左一盒咋, 一盒就可以送貨架啦! 我係5月去訂既, 佢話幾時送貨都ok, 我就叫佢6月尾送! 我唔知現在仲有冇野送, 你可以打電話去問下先. 我訂貨時一次過比晒錢架, 唔知可唔可以只比訂金..

Ida*Chan 寫道:
smilebaboo,
要訂幾多盒先會送貨架?訂咗之後,可以要求keep幾耐先送貨架?依家訂貨仲有冇嘢送?訂貨時係落住訂金先,貨到手先俾尾數or訂貨時要俾晒$?
唔好意思咁多問題

男爵府

2019勳章

Lucky Q, 唔好火,你奶奶都係想你好je,真係嫁,生完個個體質唔同,人地食左好,都唔代表適合你嫁,我本來都想買,後來問下人,都係決定唔買啦...不如搵個中醫睇下啦...
:-D

首頁

尾頁

跳至