跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問MOS 邊處有得伸請中國旅遊簽証 (tourist visa)?

係咪要去中國旅行社? 請問邊處最近呢? Thanks...

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Re: 請問MOS 邊處有得伸請中國旅遊簽証 (tourist visa)?

tai wai~near the kcr station

男爵府

Re: 請問MOS 邊處有得伸請中國旅遊簽証 (tourist visa)?

kerkermui,
thanks so much. 咁我去到Taiwai KCR 再問人啦!! 唔該你呀! 遲d見啦!!!

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

唔使客氣
:mrgreen:

大宅

AKLAMY,

u can apply visa from china visa department directly, instead of thru 中旅社, it's cheaper than 中旅社. What kind of passport are u holding?

大宅

你可以去 新城市廣場的中旅社,應該方便過去大圍!話晒商場有冷氣Y嗎

男爵府

hinhinmami and kkmum,
thanks so much for the information. You have a great weekend. Hope the weather will be fine , looking foward to going out heaps...

男爵府

hinhinmami,

Can I apply 回鄉証 at 新城市廣場的中旅社? Tks.

大宅

yankimama,
我知道大圍o個間一定有得申請回鄉証/卡,新城市廣場就唔知,我只係在新城市o個間幫工人申請過去中國的visa.你可以上中旅個網check 一check!

首頁

尾頁

跳至