美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問各位有冇alqvimia 既vip呀!thanks!

我想買alqvimia 既 bust firming oil,你地覺得有嗎?
如有vip可借我用嗎?淨講no.可以嗎?thanks!!

男爵府

Re: 請問各位有冇alqvimia 既vip呀!thanks!

我有vip, 但唔可以借用, 因為要親自買的, 你黎九龍灣 shop我可以同你一齊買, 我有 15% off, 有興趣可以pm我。

ccfu123 寫道:
我想買alqvimia 既 bust firming oil,你地覺得有嗎?

子爵府

Re: 請問各位有冇alqvimia 既vip呀!thanks!

hi wksin
唔該曬你呀!你下星期邊日會在九龍灣呀,幾多點會方便D呢
十分感謝你的幫忙。
wksin 寫道:
我有vip, 但唔可以借用, 因為要親自買的, 你黎九龍灣 shop我可以同你一齊買, 我有 15% off, 有興趣可以pm我。

[quote]
ccfu123 寫道:
[/quote]

子爵府

醒目開學勳章

請問bust firming oil = bust volume oil 嗎

大宅

bust firming oil不等於bust volume oil,一種係收緊健胸護膚油,一種係擴胸美乳護膚油,如果生完bb或者個胸本身鬆弛

大宅

我知有度買Alqvimia七折,送埋貨,又有積分儲
可pm我問詳情

首頁

尾頁

跳至