產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

江孟儀醫生

請問有無人睇過江孟儀醫生呀,佢d儀器新唔新呀,收費如何呀(診金包唔包葉酸同蓋片),醫得又如何呀,多謝幫忙!!!!

大宅

Re: 江孟儀醫生

我同我姐姐都睇佢. 診金 $500 (包ultrasound及vitamin, 鈣片). 她好好人, 很有耐性. 不過好難book. 第一次睇要一個月前book定。

男爵府

咁佢d儀器新唔新呀???

大宅

咁我又唔知d儀器算唔算新. 我每次照ultrasound佢都解釋很詳細, 我想d儀器都算ok.

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

我今胎都睇佢, 只知道佢無得照4D, 但佢會refer你去同一building嘅另一位e生到照, 我第一次產檢時聽到姑娘同另一個mami講
很累~我幾時先可以抖吓呢

男爵府

tks all mama

大宅

有無隻cd 燒回比你...

大宅

重想問她大約幾多歲左右..
會看埋兒科嗎?
接不接順產啦...

大宅

重想問她大約幾多歲左右.....->40幾
會看埋兒科嗎?--->有d睇,有d不睇,問清楚醫生
接不接順產啦... --->接, $11,000

大宅

我都係睇佢,我順產,佢縫針幾好,我都唔覺得痛,不過佢真係好難book,同埋有定心理準備你生個時要點,因為我第一胎,朝早見紅諗住打去佢診所問下佢應該點做,點知成朝都冇人聽,都幾驚,除此之外搵佢接生係幾好
     晞晞靚相

男爵府

請問江醫生而家收費係$500(包藥)咁佢會唔會一路睇佢,到後期就會收得平d架????有無人知呀????

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢難book之餘...有急事就麻煩了...等足三個鐘
https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

子爵府

好媽媽勳章

唔會...睇開幾多就幾多.
TAKTAKB 寫道:
請問江醫生而家收費係$500(包藥)咁佢會唔會一路睇佢,到後期就會收得平d架????有無人知呀????
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

子爵府

好媽媽勳章

係咪咁啱佢去接生呀?我上次見紅,電話無打就咁飛上去,先俾姑娘話我唔打電話又唔約,但等左兩個人江醫生就俾我打尖入去睇.
wincat 寫道:
佢難book之餘...有急事就麻煩了...等足三個鐘
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

子爵府

好媽媽勳章

loloyan 寫道:
重想問她大約幾多歲左右..
---40幾近50,81年港大畢業,有數得計

會看埋兒科嗎?
---一般無咩野都會睇埋,touchwood bb有問題佢會轉介兒科
接不接順產啦...
---開刀同順產都接,佢鼓勵媽咪順產架.

大宅

江孟儀醫生是一位好醫生

男爵府

我都係睇佢. 診金 $500 (包ultrasound及vitamin, 鈣片). 很有耐性. 不過好難book. 每次睇就要立即book定下一次

我果時只是搵個私家醫生keep住檢查, 唔想靠晒政府果邊, 所以冇搵佢接生, 05年10月生完芷霖, 我上個月先返去佢度做下婦科檢查, 收費$450
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

大宅

江孟儀醫生是一位好醫生

大宅

我生大囡個時已經搵佢睇及接生, 她真是一個好醫生, 有耐性, 好健談, 不過佢真係幾難BOOK架, 好似我而家第二胎咁, 如果你想BOOK星期六產檢要早2個月BOOK定....

我今胎都會是江醫生幫我接生... :loveliness:

另外, 當寶寶出左世之後..如果無咩問題, 佢會睇埋小寶寶架, 不用再加兒科醫生費用, 因為有些醫生會另找醫生睇小寶寶。even 小寶寶無咩問題...

[ 本文章最後由 shirleyshek 於 07-7-3 17:01 編輯 ]

大宅

Dr Amy Kong is a good doctor.

首頁

尾頁

跳至