育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

吉之島有bb用品展銷嗎?

之前看到說11/6開始,
吉之島真的有bb用品展銷嗎?

複式洋房

Re: 吉之島有bb用品展銷嗎?

我都想知...

複式洋房

I go to Knonhill's Jusco this morning, no promotion for baby stuff wor..

複式洋房

打電話問咗啦...黃埔竟然話做完...激氣呀
荃灣就有九拆 WOR
而cheung kwan o 做緊清貨, 部份貨品先有...

大宅

唔該,

慳番, 唔使去囉!!

複式洋房

我去完屯門吉x島回來了, 真的有嬰兒用品展銷, 不過都不平, 某些牌子九折, 如 Combi, Nuk, Pigeon等, 紙尿片都是Huggies, Fitti, Nepie及Pampers! 但價錢不是特別平!
唯一比較平的是羊乳片, 200片, 雜味, $61!令人失望!

大宅

Hi everyone:

I went to whampoo jusco yesterday, I saw the nepia diapers have sale counter, I bought 2 packs of 'S' size diaper only 64.9 per pack and each pack have samples gift too...

I don't know it is cheap or not because I don't know the price...

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

nepia S碼我係藥房好似唔使60蚊

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

吉之島既尿片promotion我不嬲唔覺得係好平, 因為d零售價仲貴過藥房, 除非你3,4箱咁黎訂, 不過就算3,4訂都係平藥房小小, 好似fitti咁, 係葵芳都係$59, 荃灣都係$60, 不過吉之島promote時一包都要$6x, 要買3箱先為到$5x, 買3箱幾side地方, huggeis promote時零售又係比藥房貴, 所以就算做promote買1,2包都係唔抵。

民房

唔知訂尿片會唔會有分儲呢?
言言豬仔包@@最鐘意um...um... :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至